Winsol lanceert elegante aanbouwzonwering Patiolina

Winsol lanceert elegante aanbouwzonwering Patiolina

Maandag 5 januari 2015 — De Patiolinaâ is een stijlvolle en gemotoriseerde terrasoverkapping waarbij technologie en modern design perfect samengaan. Deze aanbouwzonwering bestaat uit hoogwaardige aluminium profielen en kan afgeboord worden met verticale staanders en gelaagd veiligheidsglas, waardoor deze constructie zowel geschikt is voor residentiële als horeca toepassingen. Met de Patiolinaâ kan u een 4,5 m brede schaduwzone creëren tot 6 m van uw gevel

Functionele én stijlvolle terrasoverkapping
Met de lancering van de Patiolinaâ bewijst Winsol eens te meer dat functionaliteit én design perfect kunnen samengaan. Voor deze gemotoriseerde aanbouwzonwering wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige aluminium profielen, wat het geheel een eigentijdse uitstraling geeft. Met de Patiolinaâ is het mogelijk om een schaduwzone te creëren van maar liefst 4,5 m en dit tot 6 m van uw gevel.

Multifunctioneel concept: zowel geschikt voor privé gebruik als voor horeca
Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle terrasoverkapping voor uw horecazaak of een eigenstijdse aanbouwzonwering voor thuis, met de Patiolinaâ creëert u telkens een stijlvolle en comfortabele buitenruimte. Deze nieuwe terrasoverkapping kan namelijk afgeboord worden met verticale staanders en gelaagd veiligheidsglas, wat de constructie uiterst geschikt maak voor zowel residentiële als horeca toepassingen.

Winsol: uw partner voor uw terras
Naast de Patiolinaâ biedt Winsol een brede waaier aan van duurzame terrasoverkappingen. Gaande van een luxueuze waterdichte constructie tot een economisch basismodel: Winsol heeft voor elke terras een passende zonwering of overkapping.


Voor bijkomende informatie over het Winsol-gamma, heten we u van harte welkom op stand 4-322 van Batibouw in paleis 4.

Gelieve in bijlage (eind van de pagina) eveneens het persbericht van de SQUARO  te vinden of via de link http://prez.ly/FZe


Over Winsol

Winsol beschikt reeds over een jarenlange ervaring in de bouwsector. De geschiedenis van Winsol startte in 1876, toen Jules Windels als schrijnwerker een eigen zaak begon in houten rolluiken. In 1932 werd de NV Winsol opgericht.

In 130 jaar is het uitgegroeid tot een dynamisch familiebedrijf met een rijke traditie, een toekomstgericht management, een constante groei. Winsol is een top-of-mind leverancier in de bouwmarkt die dankzij haar innovatieve producten haar positie weet te waarborgen.

Het ruime gamma aan Winsol producten zijn allemaal woningbouw gerelateerd. Bij Winsol kan u terecht voor ramen en deuren in pvc en aluminium, rolluiken, poorten en zonwering. Ook binnendecoratie, vouwwanden en balustrades behoren tot het assortiment van Winsol producten.

www.winsol.be

 

Contact:
Isabelle Baudoncq (Winsol)
Marketing Communication Manager
E: isabelle.baudoncq@winsol.eu
T: +32 51 33 19 57

Mieke Demeulenaere (PeppeRmint)
E: mdemeulenaere@peppermint.be
T: +32 2 210 02 51

Isabelle Baudoncq Marketing Communication Manager at Winsol