’t Schoon Vertier en Remescar zetten vandaag hun beste (blote) beentje voor

’t Schoon Vertier en Remescar zetten vandaag hun beste (blote) beentje voor

Bijna 1 op 2 Belgische vrouwen heeft last van oppervlakkige spataders of spinaders

Donderdag 16 april 2015 — 16 april 2015, Brussel - Vandaag heeft Remescar de “blote benen tijd” met schwung ingehuldigd. De danseressen van ’t Schoon Vertier zetten in Brussel hun beste benen voor op de vrolijke noten van hun steengoede fanfare. Na een lange winter lacht de zon ons eindelijk weer toe. Weg met al die winterkleding dus en tijd om weer met volle teugen te genieten van het mooie weer. Terrasjes doen, een eerste barbecue en natuurlijk lekker flaneren in een zomers jurkje, rokje of short zodat je benen maximaal kunnen genieten van de zon. Remescar deed een warme oproep aan alle dames om op vandaag samen met ’t Schoon Vertier met trots hun blote benen te laten zien. De heren konden uiteraard ook het betere benenwerk laten zien en hun shorts uit de kast halen!
Belgische vrouwen hebben namelijk een ietwat complexe relatie met betrekking tot hun benen: alhoewel één op de twee Belgische vrouwen er graag een compliment over krijgt, is 42% toch niet zo gelukkig met haar benen. Bijna 1 op 2 Belgische vrouwen heeft last van oppervlakkige spataders of spinaders.

De benen, het gezicht en het decolleté
Recent voerde Ivox in opdracht van Remescar – een merk dat ondermeer producten tegen oppervlakkige spataders aanbiedt - een onderzoek uit bij 600 Belgische vrouwen om na te gaan hoe (on)tevreden zij zijn met wat Moeder Natuur hen gegeven heeft.

Ondanks het feit dat vrouwen vaak onzeker zijn over hun lichaam, worden ze er toch enorm graag over gecomplimenteerd. Wil je een vrouw haar dag maken? Geef haar dan een complimentje over haar gezicht, decolleté of benen. Bijna 1 op 2 vrouwen ontvangt graag een complimentje over haar benen. Belgische vrouwen zijn het minst trots op hun buik (71%), gevolgd door het achterste (44%). Ze zijn vaak ook niet zo happy met hun benen (42%).

Spataders en spinaders: spelbrekers voor het betere benenwerk
Uit het onderzoek is gebleken dat maar liefst 47% van de vrouwen last heeft van spataders of spinadertjes. De benen zijn daarbij een heuse probleemzone: in 96% van de gevallen komen de spataders voor op de benen. Vrouwen worden hier vaak zo onzeker van en 70% van de bevraagde vrouwen verstopt het liefst hun benen door het dragen van bijvoorbeeld lange broeken of lange rokken.

Remescar Oppervlakkige Spataders
Remescar Oppervlakkige Spataders is een innovatief medisch hulpmiddel, ontwikkeld om oppervlakkige spataders te behandelen en te voorkomen. Het vormt een langdurige beschermlaag op en rondom de aangetaste huid die tegelijk de huid laat ademen. Hierdoor kan het product zich gedurende een langere tijd inwerken en wordt het genezingsproces versneld. De ‘Microlens Coated Crystals’ in de formule doen de huid er meteen egaler uitzien met minder imperfecties. Een klinische onafhankelijke studie toont aan dat de roodheid van de huid aanzienlijk afneemt in de tijd maar ook al vanaf het eerste gebruik van Remescar Oppervlakkige Spataders. Dankzij zijn actieve eigenschappen zorgt Remescar Oppervlakkige Spataders ervoor dat het zwakke weefsel rond de bloedvaten wordt hersteld en verstevigd. Daarnaast biedt het ook bescherming om de vorming van nieuwe oppervlakkige spataders te voorkomen en doet het de verkleuring afnemen die door de oppervlakkige spataders wordt veroorzaakt.

Kenmerken:

• Medisch hulpmiddel
• Behandeling van oppervlakkige spataders
• Remt de vorming van nieuwe bloedvaten af
• Behandeling met siliconelaag
• Onmiddellijk waarneembare resultaten
• Beschermt de aders en biedt structurele ondersteuning
• Bevordert de microcirculatie
• Verstevigt het huidoppervlak en doet de huid er beter uitzien
• Twee maal per dag gebruiken gedurende 2 à 3 maanden

Remescar Stick voor littekenbehandeling
Remescar voor littekenbehandeling is een geavanceerde siliconenstick ontworpen voor het verzorgen van littekens. Uit klinische studies is gebleken dat het product helpt bij het genezingsproces van zowel nieuwe als oude littekens die het gevolg zijn van operaties, brandwonden, insectenbeten, acne, striemen,… Er wordt een dunne en discrete laag op basis van silicone aangebracht op het litteken. Deze laag creëert een genezende micro-omgeving en houdt de natuurlijke vochtbalans van de huid in stand.

Dit medisch hulpmiddel vermindert littekenweefsel en maakt het gladder en zachter, maar herstelt ook de huid zodat de littekens minder zichtbaar worden. Remescar kan ook gebruikt worden als preventieve behandeling op gesloten wonden of na een laserbehandeling om zo littekens te vermijden en het branden en jeuken van de aangetaste zone tegen te gaan. De siliconen littekentherapie wordt door Remescar aangeboden in een handige stick en is hierdoor makkelijk te gebruiken. Je kan het overal meenemen en het is geschikt voor zowel gezicht als lichaam.

Kenmerken:
• Medisch hulpmiddel
• Vermindert de zichtbaarheid van oude en nieuwe littekens
• Littekens veroorzaakt door operaties, brandwondes, insectenbeten, acne, …
• Behandeling met siliconelaag
• De combinatie van PVA en Beta-glucan bevordert de genezing
• Bescherming tegen UV
• Gebruiksvriendelijke stick
• Onzichtbaar na aanbrengen
• Twee maal per dag gebruiken gedurende 2 à 3 maanden

Over Remescar
Remescar is een merk van Sylphar, een jong Belgisch farmaceutisch bedrijf (2008) met hoofdzetel in Deurle. Vandaag is Sylphar een onderneming die innovatieve producten ontwikkelt welke in meer dan 63 verschillende landen verdeeld worden.
Sylphar is actief in 3 domeinen:

• Medicated Skincare: met het innovatieve Remescar gamma
• Oral Beauty: met toonaangevende merken zoals iWhite Instant
• Oral Therapeutics: met producten voor koorstblaasjes en aften met merken zoals Herpatch en After

www.sylphar.com

Voor meer informatie
Voor meer informatie kan u contact opnemen met

Muriel Henrotte (Sylphar)
muriel@sylphar.com
T. 09 321 70 80

Mieke Demeulenaere (PeppeRmint)
mdemeulenaere@peppermint.be
T. 02 210 02 51