Quick lanceert Rode Duivels Menu

Quick lanceert Rode Duivels Menu

Quick lanceert het Rode Duivels Menu. De actie is een samenwerking tussen Quick en de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) en loopt van 5 tot 30 juni 2014.

Ook bij Quick willen ze onze nationale voetbalploeg een hart onder de riem steken. Daarom lanceert Quick het Rode Duivels Menu.  Bij aankoop van een Maxi Menu ontvang je voor slechts 1 euro extra een Rode Duivels gadget naar keuze en een portie heerlijke Brasil saus. Voor het gadget heb je de keuze tussen een Rode Duivels getinte zonnebril of een tricolore make-up stick. De zoete Brasil saus op basis van ananas en een exotische kruidenmix geeft je maaltijd meteen een Braziliaanse toets. Wie kiest voor het Rode Duivels Menu bij Quick is helemaal klaar voor de wedstrijd en kan als een echte supporter onze Rode Duivels bijstaan in hun weg naar de overwinning.                         

Het Rode Duivels Menu is verkrijgbaar van 5 juni tot 30 juni 2014. Voor 1 euro extra krijg je bij aankoop van een Maxi Menu een make-up stick of een zonnebril en een saus Brasil.

__________________________________________________________________________

Over Quick:  

Quick is een Europese fastfoodgroep die vooral vestigingen heeft in Frankrijk, België en Luxemburg. Het bedrijf heeft 19.000 medewerkers en telde op 31/12/2013 498 restaurants, met vestigingen in Rusland, Nieuw-Caledonië, Réunion en Martinique. In 2013 bedroeg de omzet van de Quick-groep € 1,074 miljard. Surf voor meer informatie naar www.quick.be.  

Contacteer ons
Katrien Van Vracem Quick Belgium
Katrien Van Vracem Quick Belgium