Quick in Gembloux gaat open op 6 september

Quick in Gembloux gaat open op 6 september

Goed nieuws voor alle inwoners van Gembloux en omgeving! Op 6 september opent het 93e Belgische Quick-restaurant zijn deuren en kunnen ze in de buurt smullen van een ongeëvenaarde Giant, en hun Chicken Dips in die zalige barbecuesaus dippen. Een nieuw project met een opmerkelijk detail: uitbater Thomas Girodroux-Lavigne is een van de allerjongste franchisenemers van het Quick-team. Het nieuwe restaurant is goed voor een dertigtal banen.

De opening van de nieuwe Quick in Gembloux past perfect in het kader van de heractivering van het merk Quick. De nieuwe dynamiek komt er op initiatief van QSR Belgium, de nieuwe eigenaar van de Quick-restaurants in België.

Familiezaak
Met de allereerste franchisenemer van Quick in België als vader en de franchisenemer van Quick Eigenbrakel als oom kreeg Thomas Girodroux-Lavigne het Quick-gevoel met de paplepel ingegeven. Hij beschikt dan ook over de nodige passie en ervaring om optimaal te kunnen inspelen op de behoeften van zijn klanten.

Twee verdiepingen en veel ruimte voor kinderen en hun ouders
Het Quick-restaurant van Gembloux is de 102de vestiging van Quick in de Belux, en de achtste die is gebouwd volgens het ‘Qubic-model’. Het interieur is geïnspireerd op de huisstijl ‘Bon Voisin’. Er zijn 144 zitplaatsen beschikbaar, verspreid over twee verdiepingen, een terras en een Magic Planet-speelruimte voor de allerkleinsten. Klanten die hun heerlijke maaltijd liever meenemen naar huis, zijn welkom in de Drive-In.

Het Quick-restaurant van Gembloux is elke dag geopend van 10.30 tot 23.00 uur. De Drive-In blijft op vrijdag en zaterdag geopend tot 1.00 uur ‘s nachts.

Adres: Chaussée de Tirlemont 34 te 5030 Gembloux.

Neem voor meer informatie contact op met:
Nadia Naji (PeppeRmint) – T: +32 (0)2 210 02 52
E-mail:
nnaji@PeppeRmint.be

 

Contacteer ons