Persbericht: Le Petit Marseillais verzorgt jouw gevoelige en extra droge huid

Le Petit Marseillais lanceert nieuwe hypoallergene douchecrème SURGRAS, ontwikkeld voor de gevoelige en extra droge huid.

Maandag 13 juni 2016 — Een extra droge huid vraagt om een bijzondere verzorging. Door amandelboter en aloë vera te combineren, biedt Le Petit Marseillais een verzachtende en voedende verzorging, met een fris en delicaat parfum. 

In 2015 ontwikkelde Le Petit Marseillais al een uniek gamma voor de gevoelige huid. Dit jaar innoveert Le Petit Marseillais met een nieuw doucheproduct voor de gevoelige, maar ook extra droge huid: SURGRAS, een extra voedende douchecrème.

Deze douchecrème is hypoallergeen en dermatologisch getest om een optimale tolerantie te garanderen en de fragiliteit van de huid te respecteren. De samenstelling van verschillende ingrediënten, gebaseerd op een formule bestaande uit glycerine, aloë vera en amandelboter, biedt een bescherming tegen de uitdroging.

“We vinden het belangrijk om aan ieders noden tegemoet te komen. We willen met ons aanbod iedereen bereiken, ongeacht het huidtype. Daarom ligt onze focus dit jaar op de extra droge huid, met de lancering van onze douchecrème SURGRAS. Hiervoor alliëren we onze expertise in verzorging en onze expertise in delicate parfums. De nieuwe SURGRAS van Le Petit Marseillais combineert beide en is onontbeerlijk voor de verzorging van de gevoelige huid. -  Julie Desoomer – Brand Manager Le Petit Marseillais.  

Amandelboter en aloë vera zijn twee ingrediënten die Le Petit Marseillais graag gebruikt omwille van hun verzorgende en voedende kenmerken. Ze voeden en kalmeren de huid. De amandelboter wordt verkregen op basis van amandelen, geplukt op het einde van het zomerseizoen. Daarna worden ze geperst tot een extreem voedende amandelboter voor de droge huid. Verder worden ook de voordelen van aloë vera niet onderschat. Aloë vera bevat immers een grote hoeveelheid water en een rijke hoeveelheid aan voedende elementen, waardoor het veel gebruikt wordt in cosmetische producten. Aloë vera staat bekend om zijn hydraterende en beschermende voordelen. Deze ingrediënten vormen dus de perfecte combinatie voor een zalig douchemoment, voor groot en klein[1].

De douchecrème SURGRAS is beschikbaar bij onder andere Delhaize, Colruyt en Carrefour.

     Geniet met het hele gezin van de geuren van Le Petit Marseillais

Nieuw dit jaar zijn ook de nieuwe formaten een aantal van de reeds bestaande douchegels van Le Petit Marseillais. Om langer te kunnen genieten van de unieke Le Petit Marseillais parfums, zijn ze nu ook beschikbaar in 400 ml-formaat. Zo kan het hele gezin genieten van een heerlijk douchemoment.

 

[1] Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.