OLA lanceert een duivelse Raket voor de Twaalfde Man

De Wereldbeker nadert met rasse schreden en onze Rode Duivels bereiden zich meer dan ooit voor op dit grootse evenement. OLA weet beter dan wie ook dat zowel de spelers als hun supporters verfrissing nodig hebben tijdens zo’n toernooi. Daarom lanceert OLA een unieke variant van zijn alom bekende Raket. Van maart tot juli zal de Raket het enige Belgische ijsje zijn dat dankzij een gewijzigd recept de kleuren van de Belgische vlag draagt. Via een partnerschap met de Rode Duivels zal de populaire Raket dus net als de spelers uitgedost zijn in de nationale driekleur, om hen te steunen en hen een vliegende start te zien maken op de Wereldbeker. Bereiken de Rode Duivels de top? Op de verpakking toont Eden Hazard alvast de weg door een Raket de hoogte in te knallen!

De Raket: al meer dan 50 jaar een vaste waarde

De Raket is voor velen onder ons een heerlijke jeugdherinnering. En terecht, want dit legendarische ijsje van OLA met drie smaken (framboos, sinaasappel en ananas), gelanceerd in 1962, is al tientallen jaren het meest geliefde waterijsje van kinderen én volwassesen. 

Belgian Red Devils Raket, trotse supporter van de Rode Duivels

Ter gelegenheid van de Wereldbeker, en om de Rode Duivels mee naar de overwinning te stuwen, lanceert OLA een gelimiteerde editie van de Raket. Van maart tot juli zal het bekende waterijsje beschikbaar zijn in de drie kleuren van de Belgische vlag: zwart (cola), geel (ananas) en rood (framboos). Een successvolle aanpassing van de originele Raket! Deze nieuwe combinatie van smaken en kleuren was niet éénvoudig te realiseren. Maar met evenveel doorzettingsvermogen als de Rode Duivels is OLA erin geslaagd.  De Raket draagt nu met trots onze nationale driekleur, en is zo overigens het enige Belgische ijsje met een specifiek aangepast recept om de Rode Duivels te steunen tijdens de Wereldbeker! 

Een uniek product voor de twaalfde man

Het spreekt voor zich dat elke ploeg zijn supporters, zijn twaalfde man, nodig heeft om aan de top te raken. Dat is niet anders voor de Rode Duivels en dat heeft OLA goed begrepen. Daarom biedt OLA van maart tot juli een permanente promotie aan op alle Raket-packs: 11 ijsjes + 1 gratis, zodat de twaalfde man ook kan meedoen!

Wedstrijd: “De Raket is klaar voor Brazilië, ga je mee?” Wie deelneemt, maakt kans op een duoticket om te gaan supporteren voor zijn favoriete ploeg, de Rode Duivels!
 

De gelimiteerde editie van de Raket is vanaf deze week te koop in je supermarkt (Carrefour, Delhaize, Cora Match, Makro, Spar, Alvo …).

De Raket zal eveneens te koop zijn tijdens de vriendschappelijke wedstrijden van de Rode Duivels en tijdens de uitzendingen op groot scherm op diverse locaties.

Aanbevolen verkoopprijzen: € 4,99 voor het Multipack van twaalf ijsjes en € 0,85 per stuk.

_________________________________________________________________________

Neem voor meer informatie contact op met

Nadia Djeroro, Brand Manager OLA (Unilever) ' 04/91 721 814 - * nadia.djeroro@unilever.com
Freek Bracke, Communication Manager (Unilever) ' 04/94 604 906 - * freek.bracke@unilever.com

Over Ola

Rocket is een merk van OLA.

Van de rondtrekkende ijsverkoper die de dijk kleur gaf tijdens familievakanties aan de Vlaamse kust, naar een heleboel smaken en formaten in de supermarkt : ijs heeft een lange weg afgelegd... De categorie , die voluit symbool staat voor plezier, stelt de consumenten vandaag een waaier van producten voor die voldoen aan leders smaak of behoefte.

De Raket werd gelanceerd in 1962, toen de ruimtevaart het nieuws domineerde. De Russische kosmonaut Yoeri Gagarin maakte toen als eerste een tocht rond de aarde, en president John F. Kennedy kondigde gelijk aan dat de Amerikanen nog voor 1970 als eersten op de maan zouden staan. In die tijd stond de actualiteit dus bol van de raketten en de satellieten. Het was dan ook geen toeval dat de Raket net op dat moment op het toneel verscheen.

Raket is een heerlijk waterijsje in de vorm van een Raket en combineert frambozen, ananas en sinaasappel-smaak. Het is door de jaren heen het lievelingsijsje van de Belgen geworden, groot of klein.

Pour plus d’information sur OLA et ses marques, merci de visiter www.OLA.be 

Over Unilever

Unilever is een van ‘s werelds leidende leveranciers van voedingsmiddelen, schoonmaakproducten en lichaamsverzorgingsproducten, die in meer dan 190 landen worden verkocht. We hebben wereldwijd 173.000 medewerkers en behaalden in 2013 een jaaromzet van € 49,8 miljard. Meer dan de helft van onze verkoop realiseren we in de opkomende markten met een snellere groei (57% in 2013). Unilever werkt aan een betere toekomst, iedere dag. Wij helpen mensen zich goed te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen. Onze portfolio omvat een aantal van ‘s werelds bekendste merken, waaronder 14 merken die huidig een omzet van €1 miljard of meer genereren: Knorr, Persil / Omo, Dove, Sunsilk, Hellmann’s, Surf, Lipton, Rexona / Sure, Wall’s ice cream, Lux, Flora / Becel, Rama / Blue Band, Magnum and Axe / Lynx.

Het is onze ambitie om onze omzet te verdubbelen en tegelijkertijd onze milieu-impact (met inbegrip van inkoop, gebruik door consumenten en afval) te verkleinen en onze positieve maatschappelijke impact te vergroten. Onze doelstelling is om tegen 2020 meer dan één miljard mensen te helpen in actie te komen om hun gezondheid en welzijn te verbeteren, en al onze landbouwgrondstoffen duurzaam in te kopen. Daarbij willen we onze groei loskoppelen van onze milieu-impact. Om deze drie hoofddoelstellingen bij te staven, hebben we zeven pilaren gedefinieerd, ondersteund door targets die drie gebieden omvatten: het sociale, het milieu en de economie. Lees meer over ons Unilever Sustainable Living Plan op www.unilever.com/sustainable-living/

Unilever is voor het veertiende jaar op rij erkend in de Dow Jones Sustainability World Indexes. We zijn opgenomen in de FTSE4Good Index Series en hebben op milieugebied een topscore van 5 behaald, waardoor we zijn opgenomen in de FTSE4Good Environmental Leaders Europe 40 Index. Unilever werd benoemd tot leader van de sector van het CDP’s Forest programme en leidde in 2013 de lijst van Global Corporate Sustainability Leaders in het jaarlijkse onderzoek van het GlobeScan/SustainAbility voor het derde jaar op rij.  Unilever werd benoemd tot Linkedin’s derde meest begeerde werkgever wereldwijd in 2013.

Meer informatie over Unilever en haar merken is te vinden op www.unilever.com.

Contacteer ons
Freek Bracke Communication Manager (Unilever), OLA
Nadia Djeroro Brand Manager OLA (Unilever), OLA