Volle baarden zijn nefast voor je liefdesleven

Volle baarden zijn nefast voor je liefdesleven

Hoe vrouwen echt denken over baardstijlen

Men/man heeft het niet makkelijk om bij vrouwen in de smaak te vallen. De keuze van de juiste baardstijl kan daarbij een doorslaggevende rol spelen. Wilkinson Sword wilde het precies weten en voerde in samenwerking met TNS Emnid een enquête uit bij meer dan 1.000 vrouwen over hun voorkeuren bij een baard. De resultaten tonen aan: vrouwen hebben evenveel verschillende smaken als er baardstijlen zijn. Dat betekent: scheren en trimmen zoals je partner het graag heeft! Dat lukt heel gemakkelijk met de nieuwe Hydro 5 Groomer die als ideale stylingtool alle benodigde functies in zich heeft.

Wie het vrouwelijke geslacht wil overtuigen met zijn gezichtsbeharing, zet het beste zijn geld in op de juiste baardstyling. Wees echter voorzichtig bij je keuze: Wie bv. kiest voor een volle baard, wordt door 90% van de vrouwen als weinig succesvol ingeschat. Ook in het liefdesleven kan volle gezichtsbeharing tot een periode van onthouding leiden, want slechts 2 op de 10 vrouwen vinden deze look aantrekkelijk. In het algemeen geldt: Hoe meer huid mannen tonen, hoe aantrekkelijker vrouwen dit vinden. Meer dan 60% van de deelnemers vindt glad geschoren mannen aantrekkelijk. 3 dagenbaarden hebben echter duidelijk het hoogste sexappeal: Net drie kwart van de -30-jarigen kan deze stijl niet weerstaan..

Welke voorkeur voor baardstijl ze ook mogen hebben, de meerderheid van de vrouwen is het eens over hetzelfde punt: een baard moet er altijd verzorgd uitzien. Voor perfect in model gebrachte baardstijlen is er nu de nieuwe Hydro 5 Groomer van Wilkinson Sword. Dit 4-in-1-scheerapparaat heeft de voordelen van verschillende stylingtools in zich - het trimt, scheert, vormt contouren en houdt het vochtgehalte van de huid in stand. Zo kan elke baard zonder moeite gestyled en verzorgd worden. Het
bijzondere: De 3-trapstrimmer kan aangepast worden aan de lengte van de baard. Op die manier hoeven er bij het gebruik geen extra opzetstukken gewisseld worden. Dit innovatieve scheerapparaat biedt mannen veel mogelijkheden om hun individuele look met verschillende vormen van gezichtsbeharing te onderstrepen.

Uiteraard is de Hydro 5 Groomer uitgerust met de beproefde eigenschappen van de HYDRO-reeks. 5 UltraGlide-mesjesmet geïntegreerde Skin Guards zorgen voor een zachte en grondige scheerbeurt, de Flip Trimmer voor precieze contouren op moeilijk bereikbare plaatsen. Het gelreservoir met de Precision Gel-formule van Aloë Vera en vitamine E hydrateert de huid tijdens het scheren en wordt geactiveerd als hij met water in contact komt.

De Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer is in de winkel verkrijgbaar vanaf begin februari.

Vrijblijvende prijsaanbeveling: Scheerapparaat €14,99 / alle Hydro Wilkinson scheermessen zijn compatibel.

Contacteer ons