Laat je baby comfortabel en fris reizen

Laat je baby comfortabel en fris reizen

AeroMoov Air Layer: voor blije baby’s on the move!

54% procent van de Belgen ging vorig jaar met de auto op vakantie, zo blijkt uit een enquête van reisbijstandsorganisatie Europ Assistance*. Wie reist met kleine kinderen neemt best zijn voorzorgen om de lange autoritten zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Eenmaal in een veilige autostoel, zit de baby volledig ingesloten waardoor hij het al gauw te warm krijgt en veel zweet. AeroSleep - vooral bekend van zijn luchtdoorlatende slaapproducten - ontwikkelde speciaal voor de baby’s onderweg de AeroMoov: een zitmatje op basis van organisch katoen met een ademende 3D-honingraatstructuur. Geen oververhitte, jengelende baby dus… maar een blij gezichtje in een droge autostoel. AeroMoov heeft naast producten voor de autostoel, ook zitmatjes voor de buggy!

AeroMoov Air Layer: minder zweten onderweg

Een baby heeft het moeilijk om zijn eigen lichaamstemperatuur te regelen waardoor hij makkelijk oververhit geraakt in een warme omgeving. Een oververhitte baby gaat transpireren met natte kleertjes tot gevolg. De AeroMoov Air Layer is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je kindje niet gaat zweten in de buggy of autostoel. Het zachte inlegje met luchtdoorlatende laag houdt je baby de hele trip fris en droog, ook op zomerse dagen.

Het geheim van de AeroMoov Air Layer wordt al verraden door zijn naam: lucht. De Air Layer is gemaakt op basis van een luchtdoorlaatbare 3D-honingraatstructuur die een optimale luchtcirculatie verzekert. Overtollige lichaamswarmte wordt vlot afgevoerd, en vervangen door frissere omgevingslucht. Zo wordt reizen, ook met een kleintje, zorgeloos én comfortabel. De AeroMoov Air Layer combineert de bijzondere 3D-structuur met biologisch katoen voor extra comfort en zachtheid.

“Ik was vlug overtuigd. De haartjes van mijn zoontje bleven droog, net als zijn T-shirt, wat zelden gebeurt!” (www.flying-mama.com)

 

Air Layer praktisch

De afgeronde vorm van de Air Layer laat toe om het zitmatje makkelijk in een autostoel of buggy te plaatsen. Touwtjes zorgen ervoor dat de Air Layer goed blijft liggen. De Air Layer bestaat in vier varianten: één voor groep 0+ die past in een autostoel voor de allerkleinsten, één voor autostoelen van groep 1, één voor autostoelen van groep 2/3 en een Air Layer voor in de buggy. De Air Layer houdt de buggy of autostoel langer als nieuw en is wasbaar op 40°. Vier eigentijdse kleuren maken van de Air Layer niet alleen een praktisch, maar ook trendy accessoire: hij is verkrijgbaar in turquoise, antraciet, fuchsia en zand. De aanbevolen verkoopprijs bedraagt 24,95 euro. Ga naar www.aerosleep.com voor een verkooppunt in je buurt.

 

*Europese Vakantiebarometer  2013 van Europ Assistance. De enquête werd afgenomen bij 4048 Europeanen.

 

NOOT VOOR DE REDACTIE

Wil je de AeroMoov Air Layer testen? We versturen je graag een exemplaar op. Stuur een mailtje naar rdevogelaere@peppermint.be met de vermelding van de gewenste kleur, het model (buggy of autostoel) en ook graag de maat van de autostoel.

 

Over AeroSleep

AeroSleep NV is een jonge, innovatieve Belgische onderneming, met haar thuisbasis in Ninove. Het concept van AeroSleep is gegroeid vanuit de bekommernis om de veiligheid van de slaapomgeving van baby’s te verbeteren. De voorbije jaren heeft AeroSleep voortdurend onderzoek en innovatie verricht naar veilig en hygiënisch slapen. Zo investeren ze sterk in wetenschappelijke testen en daardoor onderscheiden ze zich van andere producenten in de baby- en slaapsector. Dit resulteerde in de ontwikkeling van vooruitstrevende producten die de slaapveiligheid van de allerkleinsten aanzienlijk verbeteren. Door de toenemende vraag van de consument, begon de firma later ook met de productie van matrasbeschermers voor volwassenen die het overmatig transpireren tijdens de slaap verminderen. De AeroSleep-technologie is wereldwijd gepatenteerd. Vandaag wordt AeroSleep verdeeld in meer dan 20 landen en slaapt 1 op 3 van de eerstgeboren baby’s in de Benelux op een AeroSleep matrasbeschermer. Voor onderweg lanceerde AeroSleep AeroMoov: een luchtdoorlatend inlegje voor kinderstoelen en buggy’s waardoor u met uw baby comfortabel, droog en fris reist.

 

Contacteer ons