Jupiler lanceert Rode Duivels-glazen en vernieuwde gesigneerde blikken

Jupiler lanceert Rode Duivels-glazen en vernieuwde gesigneerde blikken

Supporters weten waarom

In aanloop naar de FIFA Wereldbeker 2014™ blijft Jupiler meer dan ooit de 12e man achter de Rode Duivels. Het spreekt voor zich dat het merk, dat al jarenlang de trouwste partner is van onze nationale voetbalploeg, de spelers als geen ander zal aanmoedigen tijdens het FIFA Wereldbeker 2014™-kampioenschap in Brazilië. Daarom lanceert Jupiler Rode Duivels-glazen en vernieuwde blikken met een handtekening van de spelers. Voor de supporters die nog geen ticket hebben kunnen bemachtigen voor Brazilië heeft Jupiler ook goed nieuws. Jupiler geeft namelijk 5 weken lang duotickets weg naar Brazilië. Hoe deelnemen? Door eenvoudigweg een Jupiler te bestellen in je stamcafé of een bak Jupiler te kopen in de winkel.

Unieke Collector’s items – Jupiler Rode Duivels
Als trouwe sponsor van het Rode Duivels-elftal weet Jupiler als geen ander hoe meeslepend en spannend de strijd tijdens een FIFA Wereldbeker™-wedstrijd kan zijn. Nu wil Jupiler deze ervaring nog extra kracht bijzetten via de lancering van een reeks van verschillende limited edition-blikken waarop telkens één van onze Rode Duivels in actie prijkt. Bovendien werd elk blik voorzien van een handtekening van de betreffende speler wat het tot een echt collector’s item maakt.

Een blijvende herinnering voor elke fan van de Rode Duivels zijn de glazen met een afbeelding van de spelers. Verzamel ze alle 24 en drink je Jupiler in stijl tijdens de wedstrijden van de FIFA Wereldbeker 2014™. 

We are ready!
Om de lancering van de Rode Duivels-blikken en -glazen te ondersteunen en een maximale betrokkenheid te creëren bij de supporters, heeft Jupiler heel wat in petto.

De Jupiler-site krijgt niet enkel een heuse “voetbaltenue” aangemeten, het competitieve element ervan wordt tevens naar een hoger niveau getild. Vijf weken lang valt er iedere week een super supportersprijs te winnen:  een duo-ticket naar Brazilië, een driedaags verblijf in een 5 sterren hotel en als kers op de taart: een ticket om een match van de Rode Duivels live bij te wonen. Staat het boeken van een ticket nog op je “to-do list”, dan kan je alvast een Jupiler bestellen in je stamcafé of een bak Jupiler kopen in de winkel. Op de speciale kraskaart of onder de kroonkurk vind je een unieke code. Op www.jupiler.be kan je vervolgens ontdekken of jij één van de gelukkige winnaars bent.

Jupiler is er – net als de supporters en de Rode Duivels – helemaal klaar voor.  Om dit te benadrukken rijden er sinds deze maand ook Jupiler trucks rond met de slogan “We are ready”.

“Jupiler en de Rode Duivels gaan een fantastische tijd tegemoet, waarin we hand in hand op weg gaan naar het FIFA Wereldbeker 2014™-kampioenschap. Hier in België en in Brazilië zullen we de ploeg en de supporters volledig ondersteunen om er een prachtig voetbalfeest van te maken,” besluit Erwin Dito, Marketing Directeur Jupiler.

Hoeven we hier nog iets aan toe te voegen? Laat maar komen die FIFA Wereldbeker 2014™!

De Rode Duivels-blikken zijn verkrijgbaar in de winkel en bij de drankenhandel tot midden juli. Je kan de Rode Duivels-glazen verzamelen bij aankoop van Jupiler in je winkel of in je favoriete Jupiler-café.

_______________________________________

Over Jupiler

Jupiler zag het levenslicht in 1966 en is ondertussen uitgegroeid tot het favoriete biermerk van de Belgen: maar liefst 1 op 3 verkiest Jupiler, geen enkel ander merk doet beter. Ook online is Jupiler het favoriete biermerk van de Belgen: met meer dan 310 000 fans heeft het merk de allergrootste Facebook fansite onder de Belgische bieren. Naast de bekende rode Jupiler, omvat het Jupiler-gamma nog verschillende andere Jupiler-producten: Jupiler NA (alcoholgehalte 0,5%), Jupiler Blue (3,3%) en Jupiler Tauro (6,2%). Het merk Jupiler, met de alombekende slogan "Mannen weten waarom", staat synoniem voor mannelijkheid en plezier. Waarden die ook terug te vinden zijn in de belangrijkste communicatieplatforms van het merk: voetbal en muziek. Zo is Jupiler al meer dan 20 jaar lang partner van het Belgische voetbal, onder meer als sponsor van de Rode Duivels en de Jupiler Pro League. Daarnaast is Jupiler ook prominent aanwezig op de Belgische muziekscène, onder andere via de muziekfestivals.
www.jupiler.be

 

Perscontact InBev Belgium: 

InBev Belgium, Natacha Schepkens, 0479 92 46 43 – natacha.schepkens@ab-inbev.com

InBev Belgium, Karen Couck, 0479 92 46 43 – karen.couck@ab-inbev.com

Contacteer ons