Jupiler Festival National: 8-15-22 mei - Omdat de festivalzomer niet vroeg genoeg kan starten.

Jupiler Festival National: 8-15-22 mei - Omdat de festivalzomer niet vroeg genoeg kan starten.

Haal DJ Fresh naar jouw café!

Maandag 20 april 2015 — Voor Jupiler, de nummer 1 muziekpartner in België, kan de festivalzomer niet vroeg genoeg beginnen.
Vanaf 8 mei kan je tijdens Jupiler Festival National 3 vrijdagavonden lang vanaf 20 uur genieten van het grootste festival van het land. In maar liefst 2000 Belgische cafés kan je namelijk dan al de festivalsfeer proeven. Wat kan je verwachten: vele fantastische live optredens georganiseerd door de cafés en in samenwerking met Studio Brussel (De Nieuwe Lichting) en Pure FM, een toffe ambiance én – wat dacht je – lekker bier.
Bovendien pakt Jupiler uit met een nooit geziene nationale tournée générale : 3 vrijdagavonden lang  2000 gratis vaten.
Jupiler geeft weliswaar de aftrap voor het festivaliseizoen, maar wil daarnaast ook iedereen voorbereiden op de festivalzomer. Daarom liggen er Jupiler Festival-T-shirts vanaf 15 juni in de winkel. Ook zijn er Jupiler Festival-blikken met verschillende designs die nu al verkrijgbaar zijn.   

Jupiler Festival National: 2000 cafés, 2000 gratis vaten en live muziek
Steengoede live optredens, lekker bier, petjes, coole festivalpolsbandjes …:
Jupiler brengt de festivalsfeer op 8, 15 en 22 mei naar 2000 Belgische cafés en kan hiervoor rekenen op de steun van Studio Brussel en Pure FM. Drie vrijdagavonden lang draaien zij vanaf 20.00 u jouw favoriete festivalmuziek en zenden ze live uit vanuit tal van cafés.
Speciaal voor Jupiler selecteerden deze radiozenders ook een hele reeks top bands. Op Jupiler Festival National kan je genieten van live optredens van het aanstormend talent van de Nieuwe Lichting van Studio Brussel en tal van andere bands.

Echte mannen drinken verantwoord
Zoals een elk festival kan het Jupiler Festival National niet zonder een festvalbandje. Het is een echt collectors item van de zomer. Deze bandjes worden ook gebruikt om verantwoorde consumptie aan te moedigen. De echte Jupiler-fan weet namelijk als geen ander dat verantwoord genieten zo veel beter smaakt. Echte mannen dragen pas polsbandjes vanaf 16 jaar.

DJ Fresh als headliner in jouw favoriete Jupiler-café
Met Jupiler Festival National kan je zélf de festivalaffiche bepalen door de headliner van Festival National – niemand minder dan DJ Fresh - naar jouw favoriete Jupiler-café te stemmen. DJ Fresh veroverde België jaren geleden al met “Hot Right Now”. In februari kwam DJ Fresh knallend terug met de hit “Gravity”, in samenwerking met Ella Eyre.
DJ Fresh in combinatie met Jupiler, dat voorspelt een stevig feestje!
Check it out op www.jupiler.be. Wie niet stemt wie niet wint!

 

Over Jupiler
Jupiler   zag het levenslicht in 1966 en is ondertussen uitgegroeid tot het favoriete biermerk van de Belgen: maar liefst 1 op 3 verkiest Jupiler, geen enkel ander merk doet beter. Ook online is Jupiler het favoriete biermerk van de Belgen: met meer dan 330 000 fans heeft het merk de allergrootste Facebook fansite onder de Belgische bieren. Naast de bekende rode Jupiler (5,2%), omvat het Jupiler-gamma nog andere Jupiler-producten: Jupiler NA (0,5%) en Jupiler Blue (3,3%). Het merk Jupiler, met de alombekende slogan "Mannen weten waarom", staat synoniem voor mannelijkheid en plezier. Waarden die ook terug te vinden zijn in de belangrijkste communicatieplatforms van het merk: voetbal en muziek. Zo is Jupiler al meer dan 20 jaar lang partner van het Belgische voetbal, onder meer als sponsor van de Rode Duivels en de Jupiler Pro League. Daarnaast is Jupiler ook prominent aanwezig op de Belgische muziekscène, onder andere via de muziekfestivals.
www.jupiler.be

Perscontact InBev Belgium:
Media.relations@ab-inbev.com of 0479 92 46 43

Dj Fresh