Energizer Ultra+ batterijen met PowerSeal-technologie: lang houdbaar en veilig voor je apparatuur

Energizer, een van 's werelds grootste producenten van batterijen en zaklampen, introduceert de innovatieve Energizer Ultra+ batterijen met PowerSeal-technologie. Dankzij deze nieuwe technologie kan je batterijen nu tot tien jaar lang bewaren voor je ze gebruikt. Daarnaast hoef je niet langer bang te zijn dat lege batterijen in je apparaten gaan lekken. Niet voor niets staat sinds februari van dit jaar op de Energizer Ultra+ AA- en AAA-batterijen daarom de vermelding ‘protects your device'.

Uit onderzoek blijkt dat gebruikers verschillende zaken van batterijen verwachten: ze moeten lang meegaan en lang houdbaar zijn..Dit is wat Energizer als innovatieve voortrekker kan garanderen dankzij de PowerSeal-technologie die vorig jaar met succes geïntroduceerd werd. "Met deze technologie zit de energie beter in de batterij vergrendeld en kan deze maar liefst tien jaar lang worden bewaard", aldus Robin Vauth, manager bij Energizer voor Noordoost-Europa. "Zelfs batterijen die jarenlang in de kast liggen, blijven uitstekende prestaties leveren en zijn nog steeds betrouwbaar om onmiddellijk te gebruiken."

 

PowerSeal-technologie om je toestellen nog beter te beschermen

De PowerSeal-technologie is het resultaat van onafgebroken onderzoek en verbeteringen. Nu voorkomt ze ook dat volledig opgebruikte batterijen die in het toestel blijven zitten, zouden uitlopen – en dat tot twee jaar lang. Energizer biedt de consument daarmee de zekerheid dat toestellen geen schade oplopen wanneer hij de batterijen pas na lange tijd vervangt, bijvoorbeeld in een afstandsbediening, zaklamp of rookmelder. Dit aanzienlijke voordeel is waar sinds februari 2014 de melding 'protects your device' op de Ultra+ AA- en AAA-verpakkingen voor staat. Met Energizer Ultra+ lijdt het geen twijfel dat ook reeds lang bewaarde batterijen zonder enig bezwaar bruikbaar zijn.

 

Meer kracht*, minder afval** – that´s positivenergyTM

De PowerSeal-technologie is een voorbeeld van hoe Energizer in de onafgebroken verdere ontwikkeling van zijn producten – geheel in lijn met zijn handelsmerk "that’s positivenergy” – prestaties en verantwoordelijkheid in elkaar laat overvloeien. Door hun lange inzetbaarheid en uitloopbescherming leveren de batterijen met PowerSeal-technologie een waardevolle bijdrage inzake duurzaamheid.

Van oudsher heeft Energizer baanbrekende nieuwe producten en technologieën gelanceerd. Met de eerste droge batterij legde de onderneming in 1896 de basis voor haar latere succes. Veel producten die we vandaag in elk huishouden terugvinden zijn gebaseerd op innovaties van Energizer: de eerste zaklamp in 1898, de eerste standaard alkalinebatterij in 1959, de eerste en tot op heden langst meegaande lithiumbatterij in 1980, de eerste horlogebatterij zonder kwik in 1988 en de eerste alkalinebatterij zonder kwik in 1989. Meer informatie vindt u op www.energizer.eu

 

 * tegenover Energizer Classic of Base; geldt voor Energizer Ultra+, Energizer HighTech,    Energizer Ultimate Lithium. ** minder batterijen verbruiken betekent minder afval creëren.

 

 

Over Energizer

Energizer Holdings, Inc. [NYSE: ENR], met hoofdzetel in St. Louis, Missouri (VS), is een van de grootste producenten ter wereld van primaire batterijen en draagbare zaklampen en lantaarns. Energizer® is een wereldleider in de dynamische onderneming om stroomoplossingen te voorzien met een volledige productportfolio inclusief Energizer® merkbatterijproducten, Energizer® Ultra+ premium alkaline, Energizer® Ultimate Lithium, Energizer® HighTech performance alkaline, herlaadbare batterijen en oplaadsystemen, en draagbare zaklampen en lantaarns, voedingsconnectoren en inductieve laders.

 

Contacteer ons
Riet Devogelaere PeppeRmint
Riet Devogelaere PeppeRmint