Curl Revolution: Creëer automatisch natuurlijke, losse krullen

Curl Revolution: Creëer automatisch natuurlijke, losse krullen

Creëer automatisch krullen met de instant krultechnologie

Dinsdag 7 april 2015 — De Curl Revolution van Remington is alles wat je nodig hebt om zonder moeite perfecte, weelderige krullen en een eigen stijl te creëren. Dankzij de automatische invoer, een roterende cilinder en vijf temperatuurstanden bereik je eigenhandig het resultaat van een professionele haarstylist. Het krullen van je haar heeft nog nooit zo weinig inspanning gekost.  

Creëer automatisch krullen met de instant krultechnologie
De Remington Curl Revolution neemt al het inspannende werk om krullen te creëren voor jou uit handen. De instant krultechnologie leidt het haar vanaf de haaraanzet tot aan de punten automatisch door de cilinder en zorgt ervoor dat het haar precies en pijnloos krult. Met één druk op de knop draait de Curl Revolution rond om de perfecte krul te vormen. 

Twirl & Whirl
Deze slimme styler roteert niet alleen vanzelf, waardoor perfecte krullen ontstaan, maar ook in verschillende richtingen: in dezelfde richting voor een meer uniforme, gladde uitstraling en in verschillende richtingen voor een natuurlijke look. Welke uitstraling je ook kiest – zachte, losse krullen of geborstelde, natuurlijke golven – de Curl Revolution is de perfecte stylingtool

Bescherm en style
De Remington Curl Revolution beschikt over een viervoudige beschermlaag voorzien van ionisch toermalijn, dat een statisch effect voorkomt waardoor je haar er al glanzend en gezond blijft uitezien. Bovendien zorgt de keramische laag ervoor dat de styler soepel door het haar glijdt. 

Verschillende temperatuurstanden
De Curl Revolution is na 15 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. De automatische stylingtool beschikt over vijf temperatuurstanden die makkelijk digitaal af te lezen zijn. Bovendien houdt het temperatuurslot de gekozen temperatuur vast. Naast deze vijf standen biedt de Curl Revolution de temperatuurboostfunctie, speciaal bedoelt voor dik haar. 

Fashionable Trendy design
De Remington Curl Revolution is voorzien van een zachtroze kleurstelling met gouden accenten, geïnspireerd op de fashiontrends van dit najaar.  Wanneer je naar het buitenland reist, is het een ideale reisgenoot dankzij een instelbaar voltage, een draaibaar snoer van 1,8 meter en een opbergtas.

Producteigenschappen

 • Instant krultechnologie creëert automatisch prachtige lintkrullen
 • Dankzij de automatisch, roterende cylindercilinder kun je gemakkelijk prachtige krullen creëren
 • Hoogste Maximale temperatuur van 230°C
 • Digitaal temperatuurscherm met 5 standen
 • Anti-statische, keramische en ionisch toermalijnen zorgten voor een soepel glijdende cilinder met viervoudige bescherming
 • 15 seconden opwarmtijd
 • Temperatuurboostfunctie
 • Temperatuurslot
 • Schakelt automatisch uit na 60 minuten
 • Wereldwijd te gebruiken (instelbaar voltage)
 • Opbergtas
 • Draaibaar snoer
 • 3 jaar garantie + 1 extra jaar na online registratie

_________________________
Over Remington

Remington bestaat al 75 jaar en is een wereldleider en innovator op het gebied van betaalbare haarverzorging, elektrische scheerapparaten en ‘body groomers’ en is onderdeel van Spectrum Brands Holdings. Het EU-hoofdkwartier van Remington is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk., De Remington -producten worden verkocht door topdetaillisten in meer dan 85 Europese landen. Voor meer informatie over Remington, bezoek de website www.remington-europe.com

Noot voor de redactie (niet ter publicatie):
Voor meer informatie, beeldmateriaal en het opvragen van producten kunt u contact opnemen met:

Mieke Demeulenaere
mdemeulenaere@peppermint.be 
02 210 02 50

Remnigton Curl Revolution is per 1 april 2015  verkrijgbaar bij Media Markt, Selexion, Expert, Excellent, Krëfel, VandenBorre en de betere elektrozaken.

De adviesprijs van de Curl Revolution is €69,99.

Mieke Demeulenaere PeppeRmint