ERRATUM: Belmio lanceert Belgische premium aluminium koffiecapsules

Compatibel met Nespresso® koffiemachines*

Dinsdag 13 december 2016 — Goed nieuws voor de koffieliefhebbers. Belmio, een merk van het bedrijf Belmoca®, lanceert nieuwe kwaliteitsvolle aluminium koffiecapsules, beschikbaar in de grote distributie en compatibel met de Nespresso® koffiemachines*. Daarmee biedt Belmio een Belgisch alternatief voor de bestaande koffiecapsules. 

Belmio biedt een selectief assortiment aluminium koffiecapsules aan. Het selectieproces gebeurde nauwgezet door te reizen naar de landen van oorsprong en er de lokale koffiecultuur te ervaren. Gedurende twee jaren werden - met respect voor de seizoensgebonden agricultuur van koffiebonen - verschillende koffies geproefd en geselecteerd om uiteindelijk alleen de toppers te weerhouden binnen het assortiment van Belmio. De meeste blends bestaan uit 100% Arabica-koffiebonen uit Zuid- en Centraal-Amerika.

Intensity 5: Belmio Origio
Origio combineert de beste koffiebonnen voor een ronde smaak met karakter. Door het unieke brandproces krijgt Origio een volle body met net die accenten die een 100% Arabica koffie nodig heeft.
Samenstelling: Centraal-en Zuid-Amerikaanse Arabica-bonen

Intensity 6: Belmio Allegro
De Allegro werd matig gebrand, waardoor een unieke samenstelling ontstaat van zoete, fruitige en volle, sterke toetsen. Zijn smaak onthult kleurrijke, kruidige accenten en vleugjes van pure chocolade. De afdronk vult zich hemels met een zweem van honing- en houttoetsen.
Samenstelling: Arabica -en Indische Robustabonen

Intensity 7: Belmio Largo
De Belmio Largo is een lungokoffie met ronde smaak en zachte, zoete en fruitige accenten. De iets lichtere brandgraad zorgt voor een subtiel en fris bouquet van smaken.
Samenstelling:  100% Arabicabonen van Zuid- en Midden-Amerikaanse oorsprong

Intensity 8: Belmio Intenso
Subtiele toetsen van cacao en kruidige noten zorgen voor de betoverende smaak van deze intense, volle koffie. De Belmio Intenso ondergaat een intens brandproces, waardoor de koffiebonen een robuuste smaak en een lage graad van aciditeit krijgen.
Samenstelling: Zuid-Amerikaanse Arabicabonen – Strictly high ground

Intensity 9: Belmio Risoluto
De Belmio Risoluto is de strafste koffie binnen het Belmio-assortiment. Deze koffie met kruidige accenten en een vleugje karamel wordt donker geroosterd. 
Samenstelling: Robusta- en Arabicabonen

Belmio experience
Belmio heeft als missie elke koffieliefhebber een unieke beleving te bieden. Daarom werd een gebalanceerde selectie aan aluminium capsules ontworpen.

De kwaliteit van de capsule is van uitermate groot belang voor de smaak en de intensiteit van de koffie. Daarom ontwikkelde Belmio aluminium capsules met een unieke technologie die de verschillende aroma’s opbouwt en onder grote druk (19 bar) versterkt, tot ze losbarsten in je koffiekopje. De aluminiumcapsules hebben de best mogelijke interactie met het koffietoestel, om de beste koffie te maken. Bovendien is geen extra verpakking nodig.

Beschikbaarheid
Belmio koffiecapsules zijn momenteel verkrijgbaar via de Belmio-webshop, SipWell en de betere elektrozaken zoals  Krefel, Exellent, Expert, EP en Selexion. De store locator toont je het dichtstbijzijnde verkooppunt, gezien de expansie van verkooppunten snel toeneemt. De aanbevolen verkoopprijs is € 3,29.

* De Belmio capsules zijn compatibel met volgende Nespresso®** machines : KITCHEN AID, LATTISSIMA, CITIZ, PIXIE, MAESTRIA, INISSIA, ESSENZA, MAGIMIX**, CUBE.
Niet compatibel met de Expert, U machines, Prodigio, professional en built-in modellen.

** Nespresso® is een geregistreerd handelsmerk van het bedrijf Nestlé N.V. en noch deze vennootschap noch haar filialen hebben onze producten vervaardigd of goedgekeurd op eender welke manier. Belmio is niet aangesloten bij Nestlé N.V. of haar filialen. 

___________________________________

Over Belmoca®
Belmoca® is de producent van Belmio®. Belmoca®-producten worden sinds 2012 verkocht in  14 landen, waaronder België, Frankrijk en Rusland. De Belmoca®-fabriek is gelokaliseerd in Londerzeel en voorziet state of the art koffiecapsules verpakkingsapparatuur in een klimaat gecontroleerde voedselveilige omgeving.

Over Sip-Well NV
Sip-well NV is de exclusieve distributeur voor Belmoca® en Belmio® in de Benelux. Sip-Well ontstond in 1993 en was toen de eerste leverancier van waterkoelers. Het bedrijf is de marktleider in waterkoelers in België.  
Daarnaast biedt Sip-Well ook het Squeeze Well gamma, een leuke en unieke manier om een lekker smaakje toe te voegen aan je glas water.

___________________________________

Contact

Belmio
Dirk Uyttenhove – Chief Commercial Officer
Dirk.Uyttenhove@sipwell.com
+32 (0) 52 890 879
+32 (0) 497 508 334