#ALLINRED: Jupiler lanceert exclusieve Rode Duivels-blikjes

#ALLINRED: Jupiler lanceert exclusieve Rode Duivels-blikjes

Jupiler geeft voorzet voor een geslaagd kampioenschap

Dinsdag 29 maart 2016 — LEUVEN – Jupiler lanceert een unieke collectie Rode Duivels-blikken in het kader van de #ALLINRED-campagne voor het komende Europees Kampioenschap. Er zullen in totaal 18 verschillende blikken te vinden zijn, elk met een afbeelding van een Rode Duivel. Hiermee wil het merk niet alleen de Rode Duivels steunen, maar ook de supportersgevoelens versterken.

Het beloven spannende tijden te worden voor de Rode Duivels-supporters. Binnen welgeteld 76 dagen speelt ons nationale elftal haar eerste wedstrijd. De interland van vanavond tegen Portugal is een mooie kans voor de Rode Duivels om zich klaar te stomen voor het EK. Maar ook de supporters krijgen vanavond al de opportuniteit om hun ploeg te steunen, #ALLINRED.

Jupiler vindt het belangrijk om onze rode helden én de supporters op verschillende manieren te steunen en gaf vorige maand al de aftrap voor de #ALLINRED campagne door het Atomium in een rood jasje te steken. Binnenkort kleurt echter het hele land rood, want Jupiler wil heel het land als twaalfde man achter de Rode Duivels krijgen.

Naast de #ALLINRED tv-spot (https://youtu.be/tuF38KxuCLY), zal de campagne ook in supermarkten en cafés niet onopgemerkt blijven. Jupiler wil het supportersgevoel nog versterken door de lancering van 18 unieke blikken met afbeeldingen van de spelers, die beschikbaar zullen zijn in 33cl- en 50cl-formaat. Deze blikjes liggen sinds kort in de winkelrekken. In de loop van de campagne zullen er online ook Limited Edition boxes te winnen zijn.

“Jupiler en de Rode Duivels hebben al jarenlang een uitstekende samenwerking en de lancering van deze unieke collectie Rode Duivels-blikken is daar nogmaals het bewijs van. Met z’n allen samen zijn we #ALLINRED voor het EK”, aldus Arnaud Hanset, Marketing Director BeNeLux.

Perscontact InBev België
​Media Relations - 0479 92 46 43 – media.relations@ab-inbev.com

______________________________________________________

Over InBev Belgium
De oorsprong van onze activiteiten gaat terug tot 1366 naar de brouwerij Den Hoorn, gevestigd in Leuven. In 1987 ontstaat de brouwersgroep Interbrew uit de fusie van twee grote Belgische brouwerijen, Artois (Leuven) en Piedboeuf (Luik, Jupille). Interbrew lag aan de basis van InBev, dat in 2004 ontstond uit de combinatie van Interbrew met het Braziliaanse AmBev. In 2008 combineerde InBev met Anheuser-Busch tot Anheuser-Busch InBev, ’s werelds leidinggevende brouwer. Ons bedrijf staat voor een lange geschiedenis waarin vakmanschap, kwaliteit, innovatie en service naar consumenten en partners altijd centraal hebben gestaan. Het is onze gezamenlijke droom om het Beste Bierbedrijf te zijn dat Mensen Samenbrengt voor een Betere Wereld.

In eigen land is InBev Belgium marktleider. De voornaamste Belgische merken zijn: Stella Artois®, Jupiler®, Leffe®, Hoegaarden® en Belle-Vue®. InBev Belgium streeft er ook naar om de Belgische biermarkt als geheel een nieuwe dynamiek te bezorgen door een evenwichtige aanpak waarin traditie en innovatie op basis van consumentenvoorkeuren elkaar aanvullen, en waarbij vakmanschap en kwaliteit steeds de rode draad vormen. Recente innovaties omvatten de laatste nieuwe telgen in de Leffe Royale-familie, Leffe Royale Cascade IPA (7,5%) (2015), Leffe Royale Mapuche (7,5%) (2015) en Leffe Royale Whitbread Golding (7,5%) (2015). Bij Hoegaarden: Hoegaarden Radler Agrum (2%) (2015) en Hoegaarden Radler Lemon & Lime (2%) (2015). De nieuwste merkinnovatie: Cubanisto (5,9%) (2014). Voor meer informatie kan u terecht op www.abinbev.be.

Over Jupiler
Jupiler zag het levenslicht in 1966 en is ondertussen uitgegroeid tot het favoriete biermerk van de Belgen: maar liefst 1 op 3 verkiest Jupiler, geen enkel ander merk doet beter. Ook online is Jupiler het favoriete biermerk van de Belgen: met meer dan 330 000 fans heeft het merk de allergrootste Facebook fansite onder de Belgische bieren. Naast de bekende rode Jupiler (5,2%), omvat het Jupiler-gamma nog andere Jupiler-producten: Jupiler NA (0,5%) en Jupiler Blue (3,3%). Het merk Jupiler, met de alombekende slogan "Mannen weten waarom", staat synoniem voor mannelijkheid en plezier. Waarden die ook terug te vinden zijn in de belangrijkste communicatieplatforms van het merk: voetbal en muziek. Zo is Jupiler al meer dan 20 jaar lang partner van het Belgische voetbal, onder meer als sponsor van de Rode Duivels en de Jupiler Pro League. Daarnaast is Jupiler ook prominent aanwezig op de Belgische muziekscène, onder andere via de muziekfestivals. Raadpleeg ook onze website: www.jupiler.be

Jupiler – One Team, One Nation #ALLINRED (NL)