Zorgeloos warmtecomfort aan een voordelige huurprijs

Inhome Energy Care is de serviceorganisatie als het gaat om warmte en comfort in huis. In Nederland zit de verhuur van verwarmings- of warmwatertoestellen al langer in de lift. Inhome Energy Care maakt het nu ook in Vlaanderen mogelijk om een verwarmings- of warmwatertoestel te huren (of te kopen). Met een voor heel Vlaanderen dekkend netwerk van gespecialiseerde adviseurs en servicemonteurs staan ze garant voor een zorgeloos wooncomfort.

Een oplossing op maat

Inhome Energy Care maakt het mogelijk om een cv-ketel, combiketel, geiser, badgeiser, boiler, warmwaterboiler of ander warmwatertoestel te huren of te kopen. Door een verwarmings- of warmwatertoestel te huren vermijd je hoge aanschafkosten en beschik je altijd over de nieuwste energiezuinige oplossing voor je persoonlijke situatie. Inhome Energy Care zorgt niet enkel voor de installatie maar ook voor het onderhoud en een directe service bij storingen. Inhome Energy klanten genieten maar liefst 10 jaar lang van een full omnium service. Onaangename verrassingen zoals bijkomende kosten voor reparatie of onderhoud zijn dus uitgesloten.

Laag energieverbruik voor een lage huurprijs

Geen enkel toestel in een gemiddelde Belgische woning is ouder dan de verwarmingsketel. Als uw huidige ketel dateert van voor 1995, is het misschien hoog tijd voor vervanging. Met een nieuwe condensatieketel bespaart u op uw energieverbruik gemakkelijk tot 35%, en de uitstoot van schadelijke stoffen daalt tot een tiende.

Sinds enkele jaren kiezen steeds meer mensen voor condensatieketels als dé oplossing voor hun verwarming. Deze ketels zetten brandstof om in warmte en halen daarnaast zoveel mogelijk restwarmte uit de verbrandingsgassen. Daardoor daalt het verbruik aanzienlijk.

Oude verwarmingsketels maken geen gebruik van de latente warmte in verbrandings- of rookgassen. Een groot deel van de warmte verdwijnt dus via de schoorsteen. Condenserende ketels op gas of stookolie benutten die warmte juist wél. Dat gebeurt door de waterdamp in de rookgassen te laten neerslaan (‘condenseren’). Het rendement is hierdoor zo’n 14% hoger bij een condensatieketel op gas en 10% hoger bij een condensatieketel op stookolie dan bij een lagetemperatuurketel.

Een drempel bij het vervangen van een oude verwarmingsketel is voor veel gezinnen de hoge aankoopprijs. Inhome Energy Care maakt het mogelijk om een verwarmingsketel te huren aan een voordelig maandtarief maar zorgt daarnaast ook voor optimaal onderhoud. Door de unieke full omnium service hoef je  nooit schrik te hebben van eventuele extra kosten bij een defect of storing.

Condensatieketels op aardgas of mazout zijn te herkennen aan het HR+ of HR Top-label. Dit label garandeert dat de ketels voldoen aan alle huidige normen en milieuvriendelijker zijn dan oudere ketels. Vanaf 1 januari 2015 mogen er enkel nog condensatieketels verkocht worden en geen atmosferische gasketels meer. Inhome Energy Care levert alleen HR Top-label en het is al mogelijk om een condensatieketel te huren vanaf 30 euro per maand.

De huurtermijn voor een verwarmings- of warmwatertoestel bedraagt 10 jaar. Als u bij Inhome Energy Care een toestel huurt, zijn in de maandelijkse huurprijs, het verhelpen van storingen en het vervangen van onderdelen binnen de mantel van het toestel inbegrepen. 


Inhome Energy Care werkt niet merkgebonden. U kiest dus zelf het merk of de fabrikant die uw voorkeur geniet.

Contacteer ons