Zeg vaarwel tegen scheermesjes en pijnlijke ontharingsbehandelingen dankzij Remington i-LIGHT

Zeg vaarwel tegen scheermesjes en pijnlijke ontharingsbehandelingen dankzij Remington i-LIGHT

Permanente professionele lichaamsontharing voor thuisgebruik

Gedaan met ongewenst lichaamshaar waarbij je steeds naar je scheermesje moet grijpen of een pijnlijke ontharingsbehandeling moet doorstaan om ze te verwijderen. Te mooi om waar te zijn? Wel het kan nu dankzij de nieuwste innovatie van Remington, het i-LIGHT gamma waarbij je thuis lichaams- en gezichtsbeharing professioneel en permanent kan verwijderen.

Bye bye ongewenste haren, hello i-LIGHT
Er is niks fijner dan het gevoel van een zijdezachte gladde huid. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat meer dan twee derde van alle vrouwen zich aantrekkelijker en zelfverzekerder voelt wanneer ze onthaard zijn. Een vrouw onthaart zich gemiddeld twee keer per week, maar doet het absoluut niet met veel plezier. Bovendien zijn het niet enkel de dames die een hekel hebben aan ontharen.  Driekwart van de mannen zegt een hekel te hebben aan die dagelijkse scheerbeurt. Dit is te verklaren door de ongemakkelijke en vaak pijnlijke ontharingsmethodes, waarbij je nadien soms te maken krijgt met jeukende stoppeltjes of gênante rode plekken. Bovendien zijn sommige van deze ontharingsbehandelingen vaak niet goedkoop. Dat is nu allemaal verleden tijd dankzij Remington i –LIGHT.

Hoe werkt i-LIGHT precies?
Remington i-LIGHT maakt net zoals dermatologen en andere medische professionals gebruik van de geavanceerde IPL (Intense Pulse Light) technologie, maar is geoptimaliseerd voor persoonlijk gebruik. IPL is een ontharingstechniek waarbij lichtflitsen diep doordringen in het haarzakje, waarna de haarwortel de lichtenergie absorbeert en de groeicyclus wordt doorbroken. De revolutionaire ProPulse Technologie van Remington i-LIGHT zorgt voor een optimale lichtintensiteit die diep doordringt in de haarwortel, voor een effectieve behandeling.

Permanent resultaat na drie behandelingen
Remington i-LIGHT maakt definitief komaf met ongewenste lichaamsbeharing. Andere ontharingsmethodes zoals scheren, harsen, epileren, … verwijderen wel de haren, maar zijn onhandig of pijnlijk. Daarnaast komen de haren steeds terug en kan je het hele proces om ze te verwijderen opnieuw beginnen. Met i-LIGHT is daar geen sprake van. Het is eenvoudig in gebruik, zacht voor de huid en zorgt voor een permanente groeireductie van ongewenst lichaamshaar. De eerste resultaten zijn al na twee weken zichtbaar en de complete cyclus bestaat uit drie behandelingen (met tussenpozen van twee weken). Na de drie behandelingen met i-LIGHT is de ongewenste haargroei definitief verwijderd*.

Een gladde huid voor vrouwen én mannen
Remington i-LIGHT is zowel geschikt voor mannen als vrouwen dankzij de unisex IPL technologie. Het product is uitgevoerd in drie verschillende varianten voor optimaal gebruik te garanderen:

 • IPL6250 ESSENTIAL: is zowel geschikt voor het vrouwelijk als het mannelijk lichaam.
 • IPL6500 PRO: is zowel geschikt voor het vrouwelijk als het mannelijk lichaam en voor de kleine huidoppervlakken zoals oksels, bikinilijn en het vrouwelijke gezicht.
 • IPL6750 PRESTIGE: is de luxe-uitvoering met opbergtas en is daarnaast geschikt voor zowel het vrouwelijk als het mannelijk lichaam (grote en kleine oppervlakken) en het vrouwelijke gezicht.

Dr. Barbara Kubicka, deskundige in geavanceerde technische schoonheid en specialist in de esthetische geneeskunde zegt: "Remington i-LIGHT baseert zich op dezelfde geavanceerde IPL technologie die wordt gebruikt in klinieken door dermatologen en medische professionals zoals ikzelf. Het is niet enkel eenvoudig te gebruiken daarnaast is het ook zacht voor de huid en klinisch bewezen lichaams- en gezichtsbeharing op veilige en effectieve manier te verwijderen met langdurige resultaten. De Remington i-LIGHT is ideaal voor zowel vrouwen als mannen op zoek naar professionele resultaten die kunnen worden bereikt in de privacy van hun eigen huis."

Specificaties

 • INFINITY: LED lamp die nooit aan vervanging toe is
 • SNEL: Permanent resultaat in drie behandelingen
 • VEILIG: Klinisch getest, FDA gecertificeerd
 • EFFECTIEF: ProPulse ™ Technologie
 • GEBRUIK: Lichaam en vrouwelijk gezicht (i-LIGHT PRO en PRESTIGE)
 • BRUIKBAAR: Unisex
 • RESULTAAT: Permanent
 • OPPERVLAKTE: 50% groter flitsvenster**
  3 cm2 flitsvenster voor lichaam
  2 cm2 flitsvenster van opzetstuk voor gezicht (i-LIGHT PRO en PRESTIGE)
  2 cm2 flitsvenster van opzetstuk voor bikinilijn (i-LIGHT PRESTIGE)
 • SNEL: Permanent resultaat in drie behandelingen
 • EFFECTIEF: ProPulseTM Technologie
 • GEBRUIK: Lichaam en vrouwelijke gezicht (i-LIGHT PRO en PRESTIGE)
 • Aangeraden door Dr. Barbara Kubicka (expert in schoonheidsbehandelingen en specialist in esthetische cosmetische behandelingen).

Over Remington
Remington bestaat al 75 jaar en is een wereldleider en innovator op het gebied van betaalbare haarverzorging, elektrische scheerapparaten en ‘body groomers’ en is onderdeel van Spectrum Brands Holdings. Het EU-hoofdkwartier van Remington is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk, De Remington-producten worden verkocht door topdetaillisten in meer dan 85 Europese landen. Voor meer informatie over Remington, bezoek de website www.remington-europe.com

Remington i-LIGHT is verkrijgbaar bij Media Markt, Vandenborre, Selexion, Expert, Krëfel en Exellent. De adviesprijs van de i-LIGHT ESSENTIAL is € 199,99, van de i-LIGHT PRO € 279,99 en van de i-LIGHT PRESTIGE € 349,99.

Noot voor de redactie (niet ter publicatie):
Voor meer informatie, beeldmateriaal en het opvragen van producten kunt u contact opnemen met:

PeppeRmint
Mieke Demeulenaere
E: mdemeulenaere@peppermint.be
T: 02 210 02 50

Individuele resultaten kunnen variëren. Klinische testen op het lichaam tonen aan dat deelnemers na twaalf maanden en slechts drie behandelingen gemiddeld 94,3% minder haar hadden op de behandelde gebieden. Dit is vergelijkbaar met de resultaten na behandeling met professionele haarverwijderingsapparaten.

** Ten opzichte van vorig model.

 

Contacteer ons