Het samengaan van verzorgen en genieten

Het samengaan van verzorgen en genieten

Vrijdag 13 februari 2015 — Wie last heeft van een gevoelige huid, kan meestal geen verzorgingsproducten gebruiken waarmee het ook heerlijk genieten is. Le Petit Marseillais vindt dat het anders kan en lanceert een gamma van producten die hypoallergene en hoogtolerante formules combineren met aangename geuren en de weldadige werking van sap uit aloë vera. Le Petit Marseillais verzorgt de huid in alle zachtheid en ontwikkelde speciaal voor dit gamma nieuwe geuren. Het gamma omvat twee douchegels (Appelbloesem en Amandelbloesem) en een hydraterende melk (Calendula).

De natuur draagt zorg voor je lichaam
Meer dan ooit is de natuur dé trend van het moment op het gebied van gezondheidszorg, in het bijzonder in de huidverzorging. Nog elke dag ontdekken we ongelooflijke dingen over de heilzame en hydraterende effecten van de natuur voor ons lichaam. Aloë vera is daarvan het bewijs: een vijftiental jaar geleden was deze plant nagenoeg onbekend, maar inmiddels is zijn veelzijdige weldadige werking niet meer weg te denken uit vele gamma’s van verzorgingsproducten. Sinds de oprichting in 1982 is Le Petit Marseillais blijven geloven in de kracht van de natuur. Ook nu nog doet het merk er alles aan om maximaal te putten uit die onuitputtelijke bron van ingrediënten voor de ontwikkeling van producten die verzorging en genot combineren. Het bewijs daarvan is dit nieuwe gamma voor de gevoelige huid, dat de heilzame werking van natuurlijke bestanddelen, zoals aloë vera, appel- en amandelbloesem en calendula inzet. Appels en amandelen zijn niet alleen lekkere vruchten boordevol vitaminen, ze zijn ook uitstekend voor onze gezondheid. Hun weldadige effecten zijn vooral erkend voor de binnenkant van ons lichaam, maar ze kunnen ook voordelen bieden voor onze buitenkant, de huid. Le Petit Marseillais beseft dat maar al te goed en haalt de frisse weldaad uit de bloesems van deze vruchten om ze te verwerken in heerlijk geurende huidverzorgingsproducten, om verzorging en genot te combineren.


Hypoallergene Douchegels
Het nieuwe gamma van Le Petit Marseillais is specifiek afgestemd op de behoeften van de gevoelige huid, en is samengesteld op basis van hypoallergene* en hoogtolerante formules. Alle producten zijn getest onder dermatologische toezicht, zijn pH-huidneutraal en bevatten geen parabenen of zeep. Om elke dag opnieuw verzorging en genot te combineren, bieden deze producten ook zintuiglijk plezier. De parfums zijn zacht en aangenaam, speciaal aangepast aan de gevoelige huid, en de texturen zijn een streling voor de huid. En omdat de formules van het nieuwe gamma voor de Gevoelige Huid ook aangepast zijn aan het gebruik bij kinderen**, kunnen we dit moment van verzorgend genieten delen met het hele gezin.

Douchegel Sap van Aloë Vera & Appelbloesem
De geltextuur geeft de gevoelige en tere huid van klein (vanaf 3 jaar) en groot een verrukkelijk gevoel van zachtheid. De gehydrateerde huid blijft beschermd tegen aanvallen van buitenaf. De huid wordt onmiddellijk verzacht en in een aangenaam parfum gehuld, en voelt weer lekker aan.

Wist je dat? De Appelbloesems die Le Petit Marseillais gebruikt, komen uit Frankrijk. Ze worden voorzichtig met de hand geplukt en zorgvuldig gedroogd, en laten een natuurlijk hydraterend extract achter op de huid.


Douchegel Sap van Aloë Vera & Amandelbloesem
De smeuïge crèmetextuur geeft de gevoelige en droge huid een echt zacht en verkwikkend moment. De douchegel voedt en kalmeert de ongemakkelijk aanvoelende huid en beschermt deze tegen uitdroging. Versterkt door bloemige en gepoederde noten zet het heerlijk zoete en verrukkelijke amandelparfum zich door, als een terugkeer naar de geuren van weleer, om de huid te omhullen met een verfijnde nevel.

Wist je dat? De Amandelbloesem die Le Petit Marseillais gebruikt, is BIOLOGISCH geteeld en afkomstig uit de Provence.

Aanbevolen verkoopprijs voor een flacon van 400 ml: € 4,19

* Formule die het risico op allergieën minimaliseert. ** Kinderen vanaf 3 jaar.


Hypoallergene en hydraterende Melk met Sap van Aloë Vera & Calendula
Deze melk geeft de gevoelige en zeer droge huid 24 uur lang een aangenaam en gehydrateerd gevoel. De huid wordt hersteld en beschermd tegen uitdroging en irritaties, en hervindt al haar zachtheid.

Volgens een klinische evaluatie van 4 weken (1 maal aanbrengen per dag) bij 50 personen zijn de resultaten duidelijk: de schilferigheid is met 98% verbeterd, de rode vlekken zijn met 97% verminderd en de droogheid is met 94% verzacht.

Wist je dat? Calendula ademt het gevoel van een echte lenteochtend. Eerst zijn er de florale noten, als een geopend venster dat uitkijkt op de tuin, die overgaan in groene noten om vervolgens helemaal op te gaan in een vleugje natuur. Tot slot komen de muskusachtige geuren tot ontwikkeling, die het verzorgende aspect benadrukken.

Calendula, ook goudsbloem genoemd, wordt heel vaak gebruikt in de kruidengeneeskunde en staat bekend om zijn kalmerende en verzachtende eigenschappen.

Aanbevolen verkoopprijs voor een flacon van 250 ml: € 5,99


Sap van aloë vera
Als het gaat om bestanddelen uit de natuur benutten omwille van hun weldadige werking op ons lichaam, hoeven we de aloë vera niet voor te stellen. Deze grote plant met dikke, vlezige bladeren staat bekend om zijn weldadige hydraterende en verzachtende effect. Nog een pluspunt is de kalmerende werking, waardoor de gevoelige huid weer aangenaam aanvoelt. Aloë vera staat centraal in alle producten van het gamma voor de Gevoelige Huid.
 

______________________________________________________

Voor meer informatie verzoeken wij de pers om zich te richten tot:

PeppeRmint – Mieke Demeulenaere – mdemeulenaere@peppermint.be – +32 2 210 02 51
 

Over het merk Le Petit Marseillais:
Le Petit Marseillais is een expert in de selectie en samenstelling van natuurlijke en authentieke ingrediënten die de huid in alle zachtheid verzorgen. Eeuwenoude schoonheidsrecepten uit het zuiden en natuurlijke ingrediënten die bekendstaan om hun doeltreffende werking vormen samen de basis van een bijzonder uitgebreid gamma verzorgingsproducten voor het lichaam. Bovendien is Le Petit Marseillais constant op zoek naar verrassende geurencombinaties en de beste ingrediënten om de huid in alle zachtheid te vertroetelen, en lichaam en geest op een steeds vernieuwendere manier te stimuleren. De diverse parfums prikkelen de zintuigen en voeren je mee naar een stukje paradijs, te midden van de Provençaalse natuur.

Douchegel Sap van Aloë Vera & Appelbloesem
Douchegel Sap van Aloë Vera & Amandelbloesem
Hypoallergene en hydraterende Melk met Sap van Aloë Vera & Calendula
Mieke Demeulenaere PeppeRmint