Vaillant lanceert een uitzonderlijke campagne voor de condensatieketel ecoTEC plus

Vaillant lanceert een uitzonderlijke campagne voor de condensatieketel ecoTEC plus

Nu met 5 jaar garantie en minder gas- en elektriciteitsverbruik

Vaillant, Europees marktleider op het gebied van verwarmingstechnologie, lanceert vanaf oktober een mediacampagne over de ecoTEC plus. Deze condensatiegaswandketel combineert technologische topprestaties met een verlaagd energieverbruik. Als kers op de taart geeft Vaillant nu 5 jaar garantie* op de ecoTEC plus.

Bespaar tot 35% gas en 75 euro aan elektriciteit per jaar
De ecoTEC plus is een condensatiegaswandketel met een modulerende brander van 20 tot 100% van het vermogen van de ketel. Deze ketel condenseert ook voor de productie van sanitair warm water in combinatie met een boiler, waardoor u tot 35% minder gas kunt verbruiken in vergelijking met een klassieke ketel.

Dankzij de ingebouwde hoogrendementspomp en de aangepaste elektronica kunt u met de ecoTEC plus bovendien tot 75  euro aan elektriciteit per jaar besparen.

*5 jaar garantie
Van 1 oktober 2014 tot 30 juni 2015 kan iedereen die thuis een ecoTEC plus-ketel van Vaillant laat installeren, profiteren van een aanbieding die uitzonderlijk is op de Belgische verwarmingsmarkt, namelijk 5 jaar garantie. De voorwaarden om die garantie te kunnen genieten, vindt u op www.ecoTECplus.be.

Compact, hoogkwalitatief en betrouwbaar
De ecoTEC plus kreeg niet alleen een strak design, maar is eenvoudigweg de meest compacte ketel die Vaillant ooit heeft ontwikkeld. De ketel is eenvoudig te monteren dankzij de beperkte afmetingen en het lichte gewicht. Toch zijn alle gebruikte materialen van hoogwaardige kwaliteit. De primaire warmtewisselaar en de premixbrander zijn gemaakt van roestvrij staal, wat garant staat voor een lange levensduur en minimaal onderhoud.

De ecoTEC plus is bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk en uiterst eenvoudig te bedienen. De aquaPOWER-functie zorgt voor optimaal comfort bij de productie van sanitair water, en dankzij de functie ‘comfort back-up’ blijft de ketel ook bij kleine storingen op 60% van zijn vermogen verwarmen.

 

_________________________________________________________________

Voor meer informatie kan de pers terecht bij:

Benoît Carion (PeppeRmint) - ' + 32 2 210 02 73 - * bcarion@peppermint.be

Sabine Ryheul (Vaillant Group) - ' + 32 2 334 93 00 - * sabine.ryheul@vaillant.de

 

Over Vaillant Group
De Vaillant Group, Europese marktleider, stelt wereldwijd 12.000 medewerkers te werk in de sector van verwarmingstechnologie. De hoofdzetel is gevestigd in Remscheid, Duitsland. De groep realiseerde een omzet van 2,38 miljard euro in 2013. Om steeds beter te beantwoorden aan de behoeften van de klant, zijn onderzoek en ontwikkeling zeer belangrijk voor de groep. De R&D afdeling is met 680 medewerkers één van de grootste, maar vooral creatiefste in de sector. Vaillant heeft talrijke patenten en meldt er jaarlijks ongeveer 50 nieuwe aan.

Over Vaillant Group België
Het Belgische filiaal van Vaillant Group verwarmingstechnologieën ligt in Drogenbos, heeft 400 mensen in dienst en groeide uit tot marktleider met een omzet van 152.6 miljoen euro in 2013.

Contacteer ons