Twee sterren fonkelen aan het firmament: Stella Artois en Swarovski stellen limited-edition “Crystal Chalice” voor

Leuven – Het iconische Stella Artois glas werd in een feestelijk kleedje gestoken voor deze eindejaarsperiode. Het glas op voet werd namelijk voor een speciale en unieke “limited edition” verfraaid met Swarovski-elementen. Bezet met fonkelende Swarovski-kristallen, brengt de “Crystal Chalice”, de unieke Swarovski-editie van het kelkglas, hommage aan zes eeuwen Belgische brouwtraditie.

Stella Artois werd voor het eerst gebrouwen in Leuven als kerstgeschenk voor de Leuvenaars. Het kerstbier won al snel aan populariteit en de welsmakende pils werd het hele jaar door beschikbaar. Elk jaar opnieuw wil het merk zijn origine herdenken samen met de liefhebbers wereldwijd die ervoor gezorgd hebben dat Stella Artois vandaag het nummer 1 Belgische bier ter wereld is.

Dit jaar is dit in de vorm van een fonkelende limited-edition “Crystal Chalice”, een uniek ontwerp van het kelkglas ontworpen door Stella Artois en afgewerkt met Swarovski-elementen.

We gaan steeds verder in onze zoektocht naar de perfecte Stella Artois beleving,” zegt Debora Koyama, Global Vice President, Marketing voor Stella Artois. “Generaties lang hebben we het negen-stappen-schenkritueel geperfectioneerd. Het typische kelkglas is ontworpen om de unieke smaak van Stella Artois tot zijn recht te laten komen. Vandaag hebben we in samenwerking met Swarovski de prachtige, limited-edition “Crystal Chalice” gecreëerd, een speciale uitgave van ons Stella Artois glas, bezet met Swarovski-kristallen. Het resultaat is een waar kunstwerk dat perfect weerspiegelt waar Stella Artois voor staat: verfijning, kunst en vakmanschap. ”

De creatie van de “Crystal Chalice”, de Swarovski-editie van het Stella Artois kelkglas, is een unieke samenwerking tussen twee internationale sterren, Stella Artois en Swarovski, waarbij ambachtslieden uit verschillende landen betrokken werden. Elke “Crystal Chalice” is met de hand geblazen en wordt gekenmerkt door het klassieke platina randje. De waardevolle steentjes werden aangebracht door het team van Swarovski.

De “Crystal Chalice” is beperkt beschikbaar via de gerenommeerde internationale webstore Fancy, voor een geschatte verkoopprijs van ongeveer € 370 per stuk. 

 

Stella Artois®

Stella Artois® maakt deel uit van een Belgische brouwtraditie die teruggaat tot 1366. Het is het nummer 1 Belgische bier wereldwijd en wordt in bijna 100 landen gedronken. Stella Artois® is een blonde pils van lage gisting. Het is een dorstlessend bier met een moutig midden en een pittige afdronk, hetgeen voor een volle smaak en een vleugje bitterheid zorgt. Stella Artois® wordt idealiter tussen 3 en 5 graden Celsius geserveerd en dient te worden geschonken in het unieke Stella Artois® glas op voet, volgens het schenkritueel in 9 stappen. Op die manier kan optimaal van deze goudkleurige pils worden genoten.

 

Contacteer ons
Natacha Schepkens InBev Belgium
Riet Devogelaere PeppeRmint
Natacha Schepkens InBev Belgium
Riet Devogelaere PeppeRmint