SLIM INVESTEREN MET WINSOL

SLIM INVESTEREN MET WINSOL

Maandag 26 september 2016 — Wie slim wil investeren, zet beter geld in op z’n eigen huis dan op de bank. Niet alleen creëer je op die manier een directe meerwaarde, ook op langere termijn kan je fiks besparen op je energiefactuur.

Besparen op je energierekening kan op meer dan één manier. Minder verbruiken en beter isoleren zijn de belangrijkste. Winsol - de specialist in pvc en aluminium ramen en deuren, sectionale poorten, balustrades, raamdecoratie en zonwering - kan u hierbij helpen. Niet alleen met superisolerende producten, maar ook met advies op maat. Winsol is immers specialist in het zoeken naar oplossingen die een maximaal comfort bezorgen en van uw huis een energiebewuste omgeving maken. Doelstelling is een lagere energiefactuur, en dit een leven lang. Want wie nu isoleert, dit zit er straks letterlijk en figuurlijk warmpjes in. En ondertussen verhoogt u ook nog eens de waarde van uw huis. Een slimme investering dus met maximaal rendement.

Maak samen met Winsol de juiste energiebesparende keuzes
Vanaf 2021 moeten alle nieuwe gebouwen in Europa voldoen aan de BEN-principes: bijna energie-neutraal. Dat betekent ondermeer een doorgedreven isolatie. Winsol speelt met haar superisoliserende producten nu al op de strengere bouwnormen van morgen. Maar er is meer, wie slim isoleert kan fiks besparen op z’n energiefactuur en  dit een leven lang. Maar hoe maak je nu de juiste energiebesparende keuzes?

Bij Winsol kan u vrijblijvend terecht voor energie-advies op maat. Wij bekijken uw huidige situatie en gaan na hoeveel u kan besparen met beter isolerende ramen, deuren, al dan niet in combinatie met andere producten.  Bovendien bieden we ook tal van energiekortingen, waardoor u uw investering nog sneller terugverdient. En als kers op de taart maakt u ook nog altijd kans op €15.000 shoptegoed, en dit in het kader van de 140e verjaardag van Winsol.

Win ook nog eens 15.000 shoptegoed
Maar liefst vier keer kan je tijdens het Winsol verjaardagsjaar €15.000 winnen. Twee gelukkigen konden de prijs reeds in ontvangst nemen. Maar niet getreurd, Winsol organiseert de actie nog tweemaal. De eerstvolgende winnaars worden bekendgemaakt na 31 oktober 2016.

Deelnemen kan door in de wedstrijdperiode een bestelling te plaatsen bij één van de vele verdelers van Winsol-producten. Meer informatie hierover kan u  terugvinden op www.winsol.be of in een Winsol-verkooppunt.

Ontdek ook alle acties voor dit feestjaar van Winsol op www.facebook.com/winsol.be

Over Winsol
Winsol beschikt reeds over een jarenlange ervaring in de bouwsector. De geschiedenis van Winsol startte in 1876, toen Jules Windels als schrijnwerker een eigen zaak begon in houten rolluiken. In 1932 werd de NV Winsol opgericht.

In 140 jaar is het uitgegroeid tot een dynamisch familiebedrijf met een rijke traditie, een toekomstgericht management, een constante groei. Winsol is een top-of-mind leverancier in de bouwmarkt die dankzij haar innovatieve producten haar positie weet te waarborgen.

Het ruime gamma aan Winsol producten zijn allemaal woningbouw gerelateerd. Bij Winsol kan u terecht voor ramen en deuren in pvc en aluminium, rolluiken, poorten en zonwering. Ook binnendecoratie, vouwwanden en balustrades behoren tot het assortiment van Winsol producten.

www.winsol.be