GAAN MET DIE BANAAN DANKZIJ DE NIEUWE SMAAK VAN OASIS

GAAN MET DIE BANAAN DANKZIJ DE NIEUWE SMAAK VAN OASIS

“Ola Banana!”, roept Fredje Fraise uit. Vanwaar al die opwinding? Het is de komst van Anna Banana in de Fruit Family van Oasis! Samen vormen ze binnenkort een knallende cocktail, want Oasis lanceert een nieuwe smaak in het assortiment Pocket 25 cl: Aardbei Banaan! Als kers op de taart is deze nieuwe smaakvariant exclusief verkrijgbaar in België. Kortom, een nieuwe banaanwinst van Oasis om van te likkebaardbeien!

Nieuwe smaak: Aardbei Banaan
De komst van Anna Banana in de Fruit Family is fantastisch nieuws, want de banaan prijkt op de derde plaats in het rijtje van favoriete fruitsoorten van de Belgen*. Niet alleen wij krijgen echter appelblosjes van bananen, ook vurige verleider Fredje Fraise wil natuurlijk gaan met die banaan! Oasis heeft daarom besloten om de verrukkelijke smaken van deze twee vruchten te combineren in een licht en verfrissend drankje, dat vanaf 19 september verkrijgbaar is in het formaat Pocket 25 cl, exclusief in België. Nee, we verzinnen echt geen fruitsmoesjes, je voelt je gegarandeerd fris en fruitig dankzij deze nieuwe, suikerarme variant van Oasis met een fantastisch fruitige smaak!

*Bron: GfK, top 10 van fruitsoorten, Panel Services Benelux, 2014.

Oasis Pocket, een shot vrolijkheid dat altijd in de smaak valt
Met deze nieuwe smaakvariant wordt het assortiment Oasis Pocket opnieuw uitgebreid, om nog meer afwisseling te kunnen bieden voor groot en klein. Inmiddels zijn er zes onweerstaanbare smaken: Tropical, Appelsien, Appel Zwarte Bes Framboos, Appel, Perzik Abrikoos en de nieuwste aanwinst: Aardbei Banaan. Al deze smaakvarianten zijn verkrijgbaar in een uniek formaat van 25 cl, handig om overal mee te nemen dankzij de hersluitbare sportdop. Een verfrissend shot vrolijkheid om op elk moment van te genieten, en een ideale dorstlesser, voor kinderen van drie tot twaalf jaar! Om ook de mama’s blij te maken bevat het recept van Oasis 12% fruit en 80% bronwater, dat direct bij de bron onbehandeld wordt gebotteld en meermaals per dag wordt gecontroleerd. 100% puur en natuurlijk bronwater dus, voor een 100% verrukkelijke fruitdrank!

Water, fruit en fun!
Iedereen zal bezwijken voor de natuurlijke charme van Fredje Fraise, inclusief alle mama’s, zoveel is zeker. Hoe dat komt? Oasis heeft begrepen wat mama’s willen voor hun kinderen, en maakt fruitdranken boordevol bronwater, met natuurlijke aroma’s en zonder kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen. De variant Oasis Pocket Perzik Abrikoos, die in januari 2016 werd gelanceerd, maakte dat al duidelijk, en Aardbei Banaan bevestigt het: deze nieuwe smaakvariant is de minst gesuikerde en calorierijke van allemaal (amper 7,7 g en 33 kcal per 100 ml), om in te spelen op de verwachtingen van mama’s die het beste willen voor hun kinderen. Geef toe, dat tovert een glimlach op alle gezichten!

Wie is Anna Banana? Ontdek het zelf!
Anna Banana is een pittige dame, prettig gestoord en een tikje crazy! Ze is sportief en dynamisch aangelegd, en plooit zich voortdurend krom! Maar ondanks al die energie slaat ze toch regelmatig de bal mis, en staat ze voor banaan! Als geen ander weet deze gangmaakster de meute te motiveren. Voor Anna is het glashelder: jong of oud, gaan met die banaan!

Wil je kennismaken met onze nieuwste aanwinst en de avonturen van de Fruit Family van Oasis volgen? Peer ‘m dan snel naar

www.oasisfun.be
www.facebook.com/oasisfun.be
www.youtube.com/channel

Oasis Pocket Aardbei Banaan is verkrijgbaar in de winkel vanaf 19 september. Aanbevolen verkoopprijs: € 4,84.

______________________________________

Neem voor meer informatie contact op met:
PeppeRmint
Benoît Carion
bcarion@peppermint.be
0496 135 165

Contacteer ons