Thee op optimale temperatuur met de Princess Pure Water & Tea Cooker

Thee op optimale temperatuur met de Princess Pure Water & Tea Cooker

Nova Group stelt ook zijn andere nieuwigheden van 2015 voor

Net zoals bij een lekker kopje koffie of een goed glas wijn gelden ook voor het maken van een perfecte kop thee enkele regels. Pas dan komt de thee optimaal tot zijn recht. Zo is de temperatuur van het water tijdens de infusie van essentieel belang om de unieke smaken en aroma's van de thee te ontwikkelen. Vanaf september koppelt Princess het nuttige aan het aangename met de Pure Water & Tea Cooker. Deze inductiewaterkoker heeft vier verschillende temperatuurinstellingen, zodat u ook thuis op perfecte wijze uw favoriete thee kunt zetten, met de mogelijkheid om het water tot dertig minuten warm te houden.

Voor elke thee de ideale temperatuur
Door de verschillende kenmerken van thee heeft elke theesoort zijn eigen optimale infusietemperatuur. Zo vragen witte thee, groene thee, Oolong en zwarte thee elk een specifieke watertemperatuur om hun specifieke smaken en aroma’s ten volle vrij te geven.

Witte thee 70 °C
Groene thee 80 °C
Oolong 90 °C
Zwarte thee 100 °C

Te heet water kan de subtiele smaken van verfijnde groene en witte theesoorten doen verbranden. Andersom zal het water soms niet heet genoeg zijn om de aroma’s van bepaalde zwarte theesoorten en Oolongthee ten volle tot ontwikkeling te brengen.

Precies om dat onaangename effect te vermijden en ervoor te zorgen dat u uw favoriete thee op de perfecte temperatuur kunt zetten, biedt de Princess Water & Tea Cooker de mogelijkheid om het water eenvoudig tot een van die vier temperaturen te verwarmen. Die optimale temperatuur kan vervolgens gedurende dertig minuten aangehouden worden. De Pure Water & Tea Cooker combineert zo op harmonieuze manier technologisch gemak met de kunst van het theezetten. Zo geniet u ook thuis op eenvoudige manier van een zalige theepauze.

Doeltreffend en ecologisch verantwoord dankzij inductie
De Princess Water & Tea Cooker maakt gebruik van inductietechniek voor een hoger en milieuvriendelijker rendement. De glazen kan van het merk Schott® staat garant voor kwaliteit en kan in de vaatwasmachine, zodat het toestel er mooi strak en glanzend blijft uitzien in uw keuken.

De aanbevolen verkoopprijs van de Princess Water & Tea Cooker is € 149.

 

Overige nieuwigheden van Nova Group in 2015
 

Snelle vitamineboost met de Nova Healthy Turbo Blender
Deze krachtige, semiprofessionele blender met tien snelheden bereidt snel en makkelijk heerlijke fruitsappen, smoothies en warme soepen. De Turbo Blender met een inhoud van twee liter is hoofdzakelijk gemaakt van titanium, en is dus nagenoeg onbreekbaar. Zonder enige twijfel de koning van alle blenders!

De aanbevolen verkoopprijs van de Nova Healthy Turbo Blender is € 249

Perfect geperst sap met de Princess Slow Juicer
Met deze compacte elektrische sapcentrifuge perst u het perfecte fruit- en/of groentesap. Alle voedingsstoffen, zoals vitaminen en eiwitten, blijven volledig bewaard. Het sap- en pulpreservoir hebben allebei een inhoud van 600 cl, en alle onderdelen kunnen in de vaatwasmachine.

De aanbevolen verkoopprijs van de Princess Slow Juicer is € 149

Frituren zonder olie met de Digitale Aerofryer XL 800 gram
Gezond frituren kan écht met de Digitale Aerofryer van Nova, een mini oven-frituurpan. Uw frietjes en andere producten smaken nog lekkerder met een minimum aan vetstoffen, en behouden hun smaak. Dankzij het grote volume kunt u in één keer vijf porties frieten klaarmaken. De friteuse heeft een digitaal bedieningspaneel, en de accessoires zijn vaatwasmachinebestendig.

De aanbevolen verkoopprijs van de Nova Aerofryer is € 119

 

Wilt u graag één van deze producten testen? Stuur dan een e-mail naar bcarion@peppermint.be

____________________________________

Meer informatie:

PeppeRmint
Benoît Carion
bcarion@peppermint.be
02 210 02 73

Nova Group
Carolien Beckers
Carolien.Beckers@nova-group.be


Over Nova Group
Nova Group werd opgericht in januari 2015 naar aanleiding van de fusie van Nova International en Tristar Belgium, en is een dochteronderneming van Tristar Group. Tristar begon in 1977 met de productie van huishoudelijke apparaten, en ging zich al snel specialiseren in alle mogelijke toestellen voor in en om het huis. Na enkele overnames brengt Nova Group vandaag in België en Luxemburg zeven merken op de markt: Nova, Princess, Tristar, Topcom, AudioSonic, FireFriend en Campart Travel.

Contacteer ons
Carolien Beckers Nova Group