RoC Soleil Protexion +

Een nieuwe generatie 2 in 1 fluids

Meer dan de helft van de Belgische vrouwen gebruikt hetzelfde zonnebeschermingsproduct voor gelaat en lichaam.

RoC®, een pionier op het vlak van hoge-kwaliteitszonnebescherming, is altijd een belangrijke speler geweest op het vlak van wetenschappelijke innovatie in huidverzorgingstechnologie.

Hun voortdurende zoektocht naar verbeterde formules en eigenschappen heeft geleid tot de productie van de volgende generatie zonneproducten: SOLEIL PROTEXION+.

RoC® maakt hierin heel bewust een onderscheid tussen producten voor het gelaat enerzijds, en producten voor het lichaam anderzijds.

In samenwerking met iVOX liet RoC® een onderzoek¹ uitvoeren waaruit blijkt dat meer dan de helft van de ondervraagde Belgische vrouwen nog hetzelfde zonnebeschermingsproduct gebruikt voor gelaat en lichaam.

Met hun nieuwe generatie 2 in 1 fluids wil RoC® vrouwen aansporen om een aangepast product te gebruiken voor de bescherming van het gelaat tegen de zon.

 

Aandacht voor het gelaat
Het merendeel van de gezichtsveroudering wordt veroorzaakt door blootstelling aan de omgeving. UVA-stralen zijn het hele jaar door aanwezig, zowel bij regen als zonneschijn, en dringen door de wolken en door glas. UVA-stralen dringen ook dieper door in de huid dan UVBstralen.

Bovendien zijn 95 % van de UV-stralen die het aardoppervlak bereiken, UVA-stralen. UVA-stralen worden dan ook beschouwd als de belangrijkste reden van vroegtijdige huidveroudering. Een doeltreffende zonnebescherming van het gelaat is een absolute schoonheids- én gezondheidsmust!

Volgens een studie die RoC® heeft uitgevoerd in samenwerking met iVOX gebruikt 63 % van de ondervraagde Belgische vrouwen hetzelfde zonnebeschermingsproduct voor het gelaat en het lichaam.

In Vlaanderen en Brussel ligt dit percentage zelfs iets hoger, respectievelijk 65 % en 67 %, dan in Wallonië (58 %). Nochtans wordt het gelaat meer blootgesteld aan zonlicht dan de rest van het lichaam waardoor het op vlak van zonnebescherming absoluut voorrang en speciale aandacht moet krijgen.
 

Een nieuwe generatie 2 in 1 fluids voor het gelaat

Het gebruik van zonnebescherming moet een plezier zijn en geen vervelend karwei. Daarom werkt RoC® voortdurend aan de creatie van aangename texturen voor zijn producten. RoC® SOLEIL PROTEXION+ combineert de meest effectieve zonnebescherming met een “Velvet Touch” zachtheid. Want hoe meer plezier u beleeft aan het gebruiken van een zonnecrème, hoe meer u hem zult gebruiken en hoe beter uw huid beschermd zal zijn.

Speciaal voor het gelaat lanceert RoC® een nieuwe generatie 2 in 1 fluids. De fluids hebben een ultralichte textuur die zijdezacht aanvoelt en snel in de huid dringt. Zo wordt de gevoelige huid van het gezicht het hele jaar door beschermd. Dankzij hun aangename textuur kunnen de fluids als dagcrème gebruikt worden tijdens de zomermaanden.


SOLEIL PROTEXION+ Anti-aging fluid 2 in 1 SPF 50+

Deze fluid combineert de specifieke technologie van een anti-aging product met een optimale zonnebescherming voor het gelaat. Ze helpt de belangrijkste tekenen van huidveroudering, veroorzaakt door de zon, te voorkomen: rimpels, bruine vlekjes, doffe teint en dehydratatie.

Deze fluid geeft een zeer hoge SPF 50+ bescherming en bevat de hoogste concentratie hyaluronzuur in een zonneproduct² om de huid te verstevigen en lijntjes en rimpels zichtbaar te verminderen.

Aanbevolen verkoopprijs voor een tube van 50 ml: 17,50 €
 

SOLEIL PROTEXION+ Hoge tolerantie fluid 2 in 1 SPF 50

Deze innovatieve fluid combineert een sterke zonnebescherming met de specifieke technologie voor de gevoelige huid.

Ze bevat moederkruid, een efficiënt plantenextract, dat helpt om de gevoelige huid te verzachten. Hij verzacht doeltreffend het onbehaaglijk gevoel dat wordt veroorzaakt door de zon, zee en wind.

Parfumvrij en hypoallergeen. Zonder parabenen.

Aanbevolen verkoopprijs voor een fl acon van 50 ml: 16,70 €
 

SOLEIL PROTEXION+ Fluid tegen bruine vlekjes 2 in 1 SPF 50+

Deze formule bevat de actieve vitamine C³ die hyperpigmentatie zoals bruine vlekken, zonnevlekken of ouderdomsvlekken vermindert en reguleert de productie van melanine⁴, die verantwoordelijk is voor het verschijnen van deze vlekken.

Daarnaast egaliseert deze fluid de bestaande vlekjes. Tegelijk geeft deze fluid een zeer sterke SPF 50+ zonnebescherming.

Aanbevolen verkoopprijs voor een fl acon van 50 ml: 17,50 €

 

Het SOLEIL PROTEXION+ gamma van RoC® bevat ook een uitgebreid assortiment aan producten voor het lichaam en verschillende huidtypes. U vindt een volledig overzicht van het gamma in bijlage.

 

¹Onderzoek uitgevoerd in januari 2014 door iVOX bij 500 Belgische vrouwen.

²Van RoC®

³Van vitamine C afgeleide stof

⁴In vitro-test

 

Voor bijkomende informatie kan de pers terecht bij:

PeppeRmint: Riet Devogelaere • rdevogelaere@peppermint.be • +32 2 210 02 53

 

Noot voor de redactie:

Over RoC®: RoC® is hét Franse merk dat zich toelegt op de ontwikkeling van vooruitstrevende producten die huidveroudering helpen tegen te gaan. We bieden een gamma van verzorgingsproducten, aangepast aan de specifi eke noden van elk huidtype en voor elke leeftijd. Daarbij past RoC® steeds innovatieve technologieën toe die samen met dermatologen werden ontwikkeld en aan klinische tests werden onderworpen. Al onze unieke formules zijn het resultaat van jarenlange opgebouwde expertise en vinden hun oorsprong in het Franse apotheek erfgoed.

Contacteer ons