Quick’n Chips: Knisperige huisgebakken chips voor een extra knapperige hamburger

Quick’n Chips: Knisperige huisgebakken chips voor een extra knapperige hamburger

Vrijdag 14 november 2014 — Omdat wij bij Quick weten dat versgebakken chips en sappige hamburgers verrassend goed samen smaken, brengen we vanaf 18 november nog eens 2 extra knapperige burgers: Quick’n Chips Beef en Quick’n Chips Chicken.

Fans van extra knapperige hamburgers zullen wellicht ook deze combinatie van ter plaatse gebakken chips en burgers weten te smaken. De sappige steaks (rund of kip) en het witte broodje zijn rijkelijk voorzien van huisgebakken chips, krokante sla en gesmolten chesterkaas. Bij de Quick’n Chips Beef wordt dit alles subtiel gecombineerd met een kaassaus. De Quick’n Chips Chicken burger wordt dan weer afgewerkt met een saus op basis van room en ui. Het resultaat? Extra knapperige hamburgers om duimen en vingers bij af te likken!

De Quick’n Chips Beef en de Quick ’n Chips Chicken zijn verkrijgbaar vanaf 18 november en zullen worden verkocht aan 4,95 euro. Ze zijn ook verkrijgbaar in een Menu Quick’n Chips menu voor de prijs van 7,60 euro. Voor een Maxi menu Quick’n Chips betaal je 8,20  euro.

Over Quick:  
Quick is een Europese fastfoodgroep die vooral vestigingen heeft in Frankrijk, België en Luxemburg. Het bedrijf heeft 19.000 medewerkers en telde op 31/12/2013 498 restaurants, met vestigingen in Rusland, Nieuw-Caledonië, Réunion en Martinique. In 2013 bedroeg de omzet van de Quick-groep € 1,074 miljard. Surf voor meer informatie naar www.quick.be.  

Neem voor meer informatie gerust contact op met:
Katrien Van Vracem (Quick)
Tel.: +32 (0)3 286 19 17 – e-mail: katrien.vanvracem@quick.be

Mieke Demeulenaere (PeppeRmint)
Tel.: +32 (0)2 210 02 51 –
e-mail: mdemeulenaere@peppermint.be