Quick opent nieuw restaurant in Evere

Quick opent nieuw restaurant in Evere

Dinsdag 12 mei 2015 — Een nieuw Quick-restaurant zal op vrijdag 22 mei haar deuren openen in Evere. Het nieuwe restaurant maakt deel uit van het project Leonardo, waar onder meer een Decathlon zal worden gehuisvest. Deze nieuwe Quick is goed voor de creatie van een 30-tal jobs

Leonardo
Het bouwproject Leonardo situeert zich op de Da Vinci-site. De site omvat een commercieel centrum van 18.700 m2 met daarin een Decathlon-vestiging, een zaak in papierwaren, een fitness en een kinderkribbe.

Deze Quick krijgt het decor “Bon Voisin”, naar het nieuwe imago van Quick. Het restaurant telt 200 zitplaatsen en zal ook uitgerust zijn met bestelzuilen, zodat klanten desgewenst zelf hun bestelling kunnen ingeven en betalen om ze daarna af te halen aan de daarvoor voorziene toonbank.

Het restaurant zal worden uitgebaat in franchise door Christian Deboudt die al franchisenemer is van de Quick-restaurants Bruparck en Bascule. «Samen met mijn team van 30 medewerkers kijk ik er naar uit om van deze nieuwe Quick een aangename plek te maken waar de klanten kunnen genieten van een heerlijk menu of tussendoortje in een eigentijds kader.», aldus Christian Deboudt.

BREAAM-certificaat
Voor de opening van deze Quick-vestiging heeft Quick het BREAAM-certificaat behaald (Building Research Establishment Environmental Assessment Method). Dit is een certificaat dat de duurzaamheid en de energiezuinigheid van het restaurant garandeert.

Het Quick-restaurant zal alle dagen open zijn van 09u30 tot 23 uur.
Het adres is Haachtsesteenweg 1420
1140 Haren (Brussel).

_________________________________________________________________

Over Quick:
Quick is een Europese groep van fastfoodrestaurants, vooral aanwezig in Frankrijk, België en Luxemburg. De groep telt 19.000 medewerkers en (op 31/12/2014) 495 restaurants. In 2014 boekte de Groep Quick een omzet van 1,029 miljard euro en serveerde de keten maaltijden aan meer dan 200 miljoen klanten. Voor meer informatie: www.quick.be.

Voor meer informatie, contacteer:

Katrien Van Vracem (Quick) – tel.: +32 (0)3 286 19 17 – e-mail: katrien.vanvracem@quick.be

Benoît Carion (PeppeRmint) – tel.: +32 (0)2 210 02 73 – e-mail: bcarion@peppermint.be