PERSUITNODIGING: beMatrix kiest voor ecologisch wagenpark

PERSUITNODIGING: beMatrix kiest voor ecologisch wagenpark

maandag 12 september, 16.30 u - beMatrix Roeselare

Vrijdag 9 september 2016 — Duurzaamheid en ecologie zitten als het ware ingebakken in het DNA van beMatrix. Het succesrecept van beMatrix is immers een uitgebalanceerde mix van traditie en innovatie, waarbij duurzaamheid en ecologie nooit uit het oog verloren worden. De standenbouwstystemen van beMatrix zijn uiterst licht, maar bijzonder stevig, onzichtbaar en heel duurzaam en spelen daardoor in op de wereldwijde vraag naar duurzame modulaire systemen. 

Hierdoor kon het Roeselaarse bedrijf op korte tijd uitgroeien tot een wereldspeler. Dit jaar nog werd de productie en opslag nagenoeg verdubbeld met de aankoop en huur van extra bedrijfsgebouwen. Daarnaast wordt er in 2017 verder geïnvesteerd in de uitbouw van een sterk team en de uitbreiding van het productieapparaat.

Bij deze expansie worden duurzaamheid en ecologie nooit over het hoofd gezien. Zo kiest beMatrix voor haar nieuwe wagenpark resoluut voor milieuvriendelijke wagens zoals de E-Golf (100% elektrisch), Golf variant TGI (hybride, gas + benzine) en Passat variant GTE (hybride, elektrisch + benzine). Het bedrijf kan hiervoor rekenen op de expertise van Garage Maes, eveneens uit Roeselare.

Op maandag 12 september worden de eerste ecologische wagens officieel overhandigd  aan 6 beMatrix medewerkers.

We nodigen u graag uit om het ecologische wagenpark van beMatrix samen met onze medewerkers en Garage Maes te ontdekken. U bent van harte welkom in onze kantoren, Industriezone Beveren-Noord 6, Wijnendalestraat 174 en dit om 16.30 u.

Graag een seintje naar m.urbain@beMatrix.com als u er maandag 12/9 bij kan zijn.