Met Le Petit Marseillais wordt het een superzachte winter

Met Le Petit Marseillais wordt het een superzachte winter

Donderdag 30 oktober 2014 — Hou vanaf 24 november onze Facebookpagina in de gaten en maak kans op tal van prijzen met een hoge aaibaarheidsfactor

https://www.facebook.com/LePetitMarseillaisBE?fref=ts

Zeker in de winter is het heel belangrijk om je huid goed te hydrateren.

De douchebalsems van Le Petit Marseillais zijn extra verzorgend en zijn beschikbaar in twee varianten: roos en olijf. Hun rijke textuur verandert in fijn schuim onder de douche en voelt intens zacht aan.

Met Le Petit Marseillais wordt het overigens in alle opzichten een zachte winter. We onthullen alleen voor jou een tip van de sluier: vanaf 24 november geven we via onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/LePetitMarseillaisBE) tal van mooie prijzen weg met een hoge aaibaardheidsfactor. Van mooie Unique Living-plaids om de gure winteravonden extra gezellig te maken tot prachtige handgemaakte sjaals van het label Maurice. Uiteraard zijn er ook heel wat prijzen om je huid in alle zachtheid te verwennen. De moeite waard om binnenkort eens door te klikken naar onze Facebookpagina!

Wil je jouw volgers nu al blij maken met een extra zacht verwenpakket van Le Petit Marseillais? Dat kan!

Voor de snelle beslissers hebben we een aantal superzachte verwenpakketten (bestaande uit 1 plaid van Unique Living en uiteraard de 2 Le Petit Marseillais douchebalsems ) klaarliggen. 

Indien je graag zo’n pakket ontvangt, graag een seintje naar mdemeulenaere@peppermint.be

Mieke Demeulenaere PeppeRmint