Jouw Quick. Jouw Smaak.

Jouw Quick. Jouw Smaak.

Woensdag 14 september 2016 — Vanaf 6 september vind je in jouw Quick-restaurant een local burger, helemaal afgestemd op de lokale smaak. Elke Quick kiest namelijk uit een selectie van zeven nieuwe burgers dé burger die het beste past bij de voorkeursmaak van de klanten uit de buurt. 

Jouw Quick. Jouw Smaak.
Quick lanceerde onlangs haar nieuwe slogan “Jouw Quick. Jouw Smaak.” en voegt meteen daad bij woord met de lancering van de local burger.

En jouw Burger!
Vanaf 6 september kan je in jouw Quick de lokale burger proeven. Elk Quick-restaurant gaf op basis van de voorkeur van haar klanten aan welke burger zij graag aan haar kaart wil toevoegen. Uit al deze voorstellen werd een selectie gemaakt.  

Wat we nu al weten: het wordt één van de onderstaande zeven nieuwe burgers. De exacte keuze van elk Quick-restaurant zal gebaseerd worden op de voorkeur en de smaak van de trouwe klanten. De burgers hebben wel één ding gemeenschappelijk: ze zijn allemaal om duimen en vingers bij af te likken.

Quick ’n Toast – Toast’ally good
Twee sneetjes geroosterd brood met daartussen sneetjes bacon bovenop een gehakte steak van puur rundsvlees en een lichtjes gepeperde saus. Een krokante burger met een geroosterde twist.

(solo: 4,90€ / Menu: 7,50€  / Maxi Menu: 8,10€ )

Mega BBQ Bacon – Smokin’ good
Genieten van een BBQ bij Quick? Het kan! Deze burger met barbecuesaus, twee sneetjes bacon, gesmolten cheddar en maar liefst twee gulle gehakte megasteaks zijn een must voor elke barbecueliefhebber.  

(solo: 5,75€ / Menu: 8,45€  / Maxi Menu: 9,05€ )

Big Cheese – Big Cheese, Big Smile!
De alom bekende cheeseburger krijgt een big-versie, om er nog langer van te kunnen genieten: een genereuze gehakte steak, heerlijke sneetjes gesmolten cheddar, blokjes ui, augurk, vergezeld van mosterd en ketchup.

(solo: 4,75€ / Menu: 7,25€  / Maxi Menu: 7,85€ )

Big Tom – Je wordt er helemaal rood van
Een bruin broodje gegarneerd met andijvie, een gehakte steak, blokjes ui en paprika en … tomaat! Deze heerlijke combinatie wordt vergezeld van ketchup en mayonaise met een lichte pepersmaak.

(solo: 4,75€ / Menu: 7,25€  / Maxi Menu: 7,85€ )

Giant Fish – Sla hem aan de haak!
De favoriete burger van de Belgen wordt voor de gelegenheid ook in fish-versie aangeboden. De saus waar iedereen voor valt verleidt nu ook alle visliefhebbers.

(solo: 4,10€ / Menu: 6,70€  / Maxi Menu: 7,30€ )

Hot Fish – Vurige vis
Deze burger bestaat uit gepaneerde witte visfilet en is verrijkt met een heerlijk pittige saus.

(solo: 4,10€ / Menu: 6,70€  / Maxi Menu: 7,30€ )

Wrap Veggie – Verdraaid lekker
Ook aan de vegetariërs onder ons is gedacht. De wrap veggie bevat paprika, ui, sla, tomaat en sneetjes Emmental. De heerlijke mayonaise met een lichte pepersmaak en ketchup maken deze wrap helemaal af.

(solo: 4,50€ / Menu: 6,95€ / Maxi Menu: 7,55€)

Benieuwd van welke burger jij kan genieten in jouw favoriete Quick? Ontdek het zelf vanaf 6 september in jouw Quick-restaurant of op www.quick.be.