Jouw favoriete Quick-burgers zijn nu nog beter!

Jouw favoriete Quick-burgers zijn nu nog beter!

De Quick-burgers worden al decennialang fel gesmaakt, maar onder het  motto “alles kan beter” ging Quick de uitdaging aan om jouw vertrouwde burgers naar een nog hogere smaaksensatie te tillen. Proef zelf het verschil en ontdek de vernieuwde Suprêmes en Big burgers.

De Smaak. En meer.
Quick maakt zijn slogan nogmaals waar, en hoe!
Maar liefst vijf burgers worden opnieuw gelanceerd, met een verbeterd recept.

De Suprêmes
Een heerlijk roggedesembroodje verrijkt met granen, een frisse slamix en twee sneetjes Emmentaler-kaas vormen de basis van de nieuwe Suprême Cheese en Suprême Chicken BBQ Bacon.

In de Suprême Cheese zit een genereuze gehakte steak van puur rundsvlees, die ter plaatse in de keuken van jouw Quick wordt gekruid. De Suprême Cheese wordt afgewerkt met Cheese-saus en ketchup voor een verrassende smaakervaring.

De Suprême Chicken BBQ Bacon is een samenstelling van knapperige gepaneerde kip en twee sneetjes bacon. De combinatie van een barbecuesaus én een licht gepeperde saus maken de Suprême Chicken BBQ Bacon helemaal áf.

Vanaf 3 mei beschikbaar.
(solo: € 5,30 / Menu: € 7,90 / Maxi Menu: € 8,50)

Big is back
De Big-burgers zijn terug. De verbeterde Max-burgers krijgen deze historische naam toebedeeld dankzij hun verrukkelijke smaak.

De Big Pepper is een karaktervolle burger, samengesteld uit een zacht bruin broodje, met een gehakte steak, cheddar-kaas en een frisse slamix. De legendarische pepersaus zorgt voor een pure smaakexplosie.

De tweede Big-burger is de Big Giant. De onnavolgbare Giant-saus blijft natuurlijk een vaste waarde. Het zachte, witte broodje bevat een gehakte steak van 100% puur rundsvlees. Een frisse slamix en cheddar-kaas vervolledigen de Big Giant.   

De laatste in het rijtje is de Big Bacon. De bacon-liefhebber kan op beide oren slapen. Quick creëerde immers het ultieme recept voor de “Baconistas”. Een zacht, bruin broodje, een sneetje cheddar, de overheerlijke bacon-saus en een genereuze gehakte steak.  Het geheel wordt afgewerkt met drie sneetjes bacon.

Vanaf 3 mei beschikbaar.
(Solo: €4,75 / Menu: €7,25 / Maxi Menu: €7,85) 

_________________________________________________________________

Neem voor meer informatie contact op met:
Iris Brandao (Quick) - T: +32 (0) 3 286 19 17 
E-mail:
iris.brandao-external@quick.be

Benoît Carion (PeppeRmint) – T: +32 (0)2 210 02 73
E-mail:
bcarion@peppermint.be

Contacteer ons