Hellmann’s Real: Wereldwijd geroemd en nu eindelijk ook in België verkrijgbaar

Hellmann’s Real: Wereldwijd geroemd en nu eindelijk ook in België verkrijgbaar

Verrijk je burger vanaf nu met Hellmann’s Real

Kosmopolitische foodies hebben Hellmann’s Real ongetwijfeld al ontdekt tijdens buitenlandse gastronomische ontdekkingstochten. Veel topchefs gebruiken het als “secret ingredient” en nu komt Hellmann’s Real rechtstreeks uit New York, ook naar België. De wereldwijd geroemde mayonaise volgens Engels recept is nu ook voor Belgische fijnproevers beschikbaar. Het traditionele recept werd in 1913 door Richard Hellmann samengesteld. Nu kunnen we eindelijk ook in België de onderscheidende smaak van Hellmann’s Real degusteren. Richard Hellmann maakte met eenvoudige ingrediënten en een eenvoudig recept de buitengewoon smaakvolle Hellmann’s Real. Hellmann’s Real is beschikbaar bij Delhaize, Carrefour, Cora, Match en Makro.

“I remembered the promise and the opportunity … and without much ado or fear I was on my way…”
Richard Hellmann

Hellmann’s migreerde in 1903 van Duitsland naar New York, waar hij een delicatessenzaak opende en zijn American Dream waarmaakte. In plaats van op opportuniteiten te wachten, creëerde hij er zelf en bracht hij met passie zijn geliefde Hellmann’s Real aan de man. Het is niet toevallig dat Hellmann’s in New York ontstond. Met zijn smeltkroes van culturen en wereldkeukens is New York een ware inspiratiebron. 

Richard geloofde in plezier. Deze perceptie maakt van zijn Hellmann’s Real dé nummer één. Met zijn vrouw Margaret aan zijn zijde, perfectioneerde hij zijn Hellmann’s Real, tot “World’s Favourite*”. Het blauwe lint rond het potje was een teken van perfectie en trots. Tot vandaag is het blauwe lintje het symbool van de hoge standaard van Hellmann’s. 

Hellmann’s gelooft dat eten een groot deel van het leven is. En dat is ook topchefs niet ontgaan. Een glimlach toveren bij elke maaltijd kan door eenvoudige, maar smaakvolle ingrediënten te gebruiken. Zo maak je bijvoorbeeld van een lekkere burger een burger op topniveau, door Hellmann’s Real toe te voegen. Dit zorgt immers voor een smaakvolle extra touch.

In bijlage vind je inspirerende Hellmann’s-recepten. Ga zelf aan de slag en ontdek de smaak van Hellmann’s Real. 

* Gebaseerd op AC Nielsen verkoop- en aandeelcijfers van Hellmann’s wereldwijd, mayonaise segment, 2010 – Sept.2015.

Contacteer ons