Geef je leven een Twist en ontdek de nieuwe kauwgom gecreëerd door teens voor teens

Kauwgom bestaat al heel lang in verschillende vormen en smaken. Het is nog steeds een populair product, maar soms hebben we behoefte aan iets nieuws en dat geldt des te meer voor jongeren. En hoe kan je beter voldoen aan de wensen van tieners door hen van in het begin te betrekken bij het bedenken van een nieuw merk? De naam? TWIST! Een merk gecreëerd door tieners voor tieners die je wereld op zijn kop zet.

Twist, een merk door tieners voor tieners

Co-creation is een booming trend. Merken betrekken de consument bij de productontwikkeling, de uitbouw van een merk en zelfs de marketing. Stimorol ging nog een stap verder voor de creatie van het nieuwe Twist kauwgommerk. Ongeveer 2400 jongeren in Europa werden van bij het begin ingeschakeld door Stimorol zodat ze zich zoveel mogelijk konden inleven in hun leefwereld en rekening konden houden met hun behoeftes en wensen.

Er werd gebrainstormd, van ideeën gewisseld, nagedacht over hoe hun ideale kauwgom er zou moeten uitzien. Zo kwamen ze tot een megagaaf concept, een crazy design en een keicoole verpakking. De naam? TWIST!

Geef je leven een Twist!

De Twist kauwgom bestaat in 2 zalige smaken met de originele en funky namen: entertainmint en legenderry... berry. Check ook de 12 verschillende designs op de verpakkingen die tot stand zijn gekomen op basis van de tekeningen van de jongeren. De designs veranderen om de 6 maanden dus het zijn heuse collectors items.
De magnetische sluiting is erg handig voor het openen en het sluiten van de verpakking en bovendien kan je ze makkelijk afscheuren en op je ijskast hangen bijvoorbeeld. Goed hè!

De tieners wilden ook nog iets speciaals doen met de kauwgom zelf en vonden het leuk om ze te voorzien van grappige tekeningetjes. Vooraleer je een kauwgom in je mond stopt val je met andere woorden van de ene verrassing in de andere en dit maakt dat Twist niet zomaar een kauwgom is, maar een kauwgom “met een hoek af”, een kauwgom die je leven een funny Twist geeft!

Waar kan je ‘m krijgen? Vanaf maart is Twist te verkrijgen in de supermarkt, krantenwinkel of buurtwinkel. Check it out! Aanbevolen verkoopprijs: € 1,79 euro voor een single pack en €3,09 voor een duo pack. Blijf op de hoogte van coole acties via de facebook pagina (www.facebook.com/twistbelgië) !

 

See you later alligator!

Contacteer ons
Riet Devogelaere PeppeRmint
Riet Devogelaere PeppeRmint