Een nieuwe inrichting voor alle Quick-restaurants

Een nieuwe inrichting voor alle Quick-restaurants

Quick Louise bijt de spits af in België

Dinsdag 10 februari 2015 — Quick kiest voor een frisse communicatiestijl met een nieuw logo en een nieuwe slogan, op het terrein aangevuld met een moderne en gastvrije inrichting van de restaurants. Quick Louise in Sint-Gillis bijt in België de spits af.

Een nieuwe inrichting voor de Groep
Om de nieuwe communicatiestijl helemaal tot haar recht te laten komen, moet Quick zijn nieuwe identiteit voelbaar maken tot in de essentie van de klantervaring, en dat zijn de restaurants. Met een nieuwe inrichting onder de naam 'Bon Voisin' wil Quick een plek creëren die de waarden van gezelligheid en nabijheid overbrengt, zodat de klanten oprecht 'mooie momenten' kunnen beleven in de restaurants. Een uitnodigende plek die warmte uitstraalt, zodat mensen naar Quick komen om plezier te beleven, en met de glimlach weer naar huis gaan.

De klant kan rekenen op sfeer, comfort, een goede ontvangst… kortom, een aangename ervaring. Het moderne ontwerp wordt uitgevoerd in materialen van betere kwaliteit. Dit toont de wil van het merk om meer waarde te bieden.

De muren worden versierd met personages die even gevarieerd zijn als de klanten van Quick. De bekleding van de binnen- en buitenmuren spreekt de klanten aan met een vleugje humor. Het geheel weerspiegelt het leuke, ontspannen imago dat het merk wil creëren in de kleuren rood, wit en grijs.

De nieuwe inrichting “Bon Voisin” – naar een ontwerp van het Franse bureau Archange – geldt voor alle renovatie- en nieuwbouwrestaurants van de Groep. Quick rekent zes jaar voor de herinrichting van de volledige restaurantportefeuille.


Quick Louise in de spotlights
Quick Louise wordt als eerste Belgische restaurant gerenoveerd volgens de nieuwe inrichting, die systematisch zal worden geïmplementeerd vanaf het tweede trimester van 2015. Het restaurant biedt momenteel 181 zitplaatsen, en bij mooi weer kunnen de klanten terecht op een terras met 60 plaatsen.

Deze Belgische primeur vormt meteen ook een ideale gelegenheid om de succesvolle carrière van Fabrice Pierquin bij de Quick Groep in de kijker te zetten. Hij begon zijn loopbaan in 1994 als student. Acht jaar later werkte hij zich via de functies Crew, Crew Leader, Assistant Manager en First Assistant Manager op tot Manager van Quick Louise. Vervolgens zette hij zijn carrière voort op de maatschappelijke zetel van Quick Belux, waar hij uitgroeide van District Manager tot Consultant Franchise. In 2013 werd hij ten slotte zelf franchisenemer van Quick Louise.

_______________________________

Over Quick:
De Quick Groep is een Europese keten van hamburgerrestaurants die voornamelijk vertegenwoordigd is in Frankrijk, België en Luxemburg. Op 31 december 2013 telde het bedrijf 19.000 medewerkers en 498 restaurants, met vestigingen in Rusland, Nieuw-Caledonië, Réunion en Martinique. De Quick Groep realiseerde in 2013 een omzet van € 1,074 miljard. Ga voor meer informatie naar www.quick.be.
 

Voor meer informatie:
Katrien Van Vracem (Quick) – T : +32 (0)3 286 19 17 – E-mail: katrien.vanvracem@quick.be

Benoît Carion (PeppeRmint) – T : +32 (0)2 210 02 73 – E-mail: bcarion@peppermint.be

Quick Louise
Quick Louise
Quick Louise