Bulex, uw partner in gebruiksvriendelijke en zuinige verwarmingssystemen en een nieuw Thermo MASTER gamma

Bulex, uw partner in gebruiksvriendelijke en zuinige verwarmingssystemen en een nieuw Thermo MASTER gamma

Al meer dan 80 jaar is Bulex de Belgische referentie op het gebied van verwarming en warm water. Ook op het gebied van ventilatie en zonne-energie biedt Bulex een kwalitatief en uitgebreid gamma aan. Bulex blijft voortdurend evolueren en gaat doelbewust op zoek naar kwalitatieve en bewezen technologieën die eenvoudig zijn in installatie en onderhoud. Ons vernieuwde gamma Thermo MASTER is daar het levende bewijs van. 

Ook dit jaar is  Bulex trouw aanwezig in Paleis 12 tijdens het Batibouw salon 2015. Op onze stand zal je ons vertrouwde gamma aan condensatieketels terug vinden zoals de Thema CONDENS en de Isotwin CONDENS. Maar ook de hernieuwbare energieën zullen uitgebreid aan bod komen met onze Genia AIR (warmtepomp), Magna Aqua (warmtepompboiler), HELIO SET (zonneboiler), AIRmaster (ventilatie) en de vivAIR (airconditioning). Maar bovenal zullen we er ons nieuwe Thermo MASTER gamma voorstellen. 

Bulex blijft resoluut investeren in de ontwikkeling van zuinige, rendabele en betaalbare oplossingen afgestemd op de noden van elke woning. Binnen deze visie heeft Bulex haar gamma Thermo MASTER vernieuwd. Deze vernieuwde productgroep bouwt verder op het succes en de bewezen technologie van het huidige Thermo MASTER gamma, maar werd nog verder ontwikkeld om nog energiezuiniger te zijn en nog meer comfort te bieden. De integratie van de aluminium silicium warmtewisselaar, hoog rendementspomp en het laag stand by verlies (3W) kunnen dit bewijzen. De combinatie van dit alles zorgt ook voor een uiterst veilig apparaat met een lange levenscyclus.

Het Thermo MASTER gamma omvat 4 types condenserende ketels met vermogens van 18 tot 30kW. Alle ketels bieden centrale verwarming. 3 van de 4 ketels zijn van het type combi en voorzien zowel in verwarming als warmwaterproductie. Het andere type voorziet enkel verwarming, maar kan ook gecombineerd worden met een warmwaterboiler van Bulex.

Een ander kenmerk waardoor de Thermo MASTER zich onderscheidt, is zijn gebruiksvriendelijkheid en tijdloos en compact design waardoor hij in elke woning past. Om te beginnen is er de handige en moderne display met beperkte numerieke of tactiele knoppen die het gebruik van het display vanzelf uitwijzen.  De nieuwe Thermo MASTER apparaten vergemakkelijken ook het leven van de installateur en onderhoudstechnici dankzij de compacte afmetingen, het lichte gewicht en het feit dat alle onderdelen zich in dezelfde behuizing bevinden. Dit zorgt er ook voor dat de ketels gemakkelijk gemonteerd kunnen worden en vlot integreerbaar zijn in kleine ruimtes. De toestellen zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk omdat het ontwerp van de ketel er in voorzien is dat alles langs de voorkant bereikbaar is en de aluminium silicium warmtewisselaar zeer eenvoudig en snel te reinigen is.  

De effectieve lancering op de markt is voorzien voor het voorjaar van 2015.

Voor bijkomende informatie over het Bulex-gamma, heten we u van harte welkom op de stand 405 in paleis 12.

_________________________________________________________________

Contact:
Sarah Pelegrin
Sarah.pelegrin@bulex.com
02/555 13 92

Over Bulex:
Al meer dan 80 jaar lang biedt Bulex een uitgebreid gamma verwarmings- en warmwatersystemen aan. In België is Bulex het belangrijkste merk op het gebied van technologie voor woningcomfort. Bulex blijft verder innoveren om milieuvriendelijke oplossingen te bieden met ketels, zonnepanelen of warmtepompen. De condensatieketels van Bulex combineren betrouwbare technologieën en garanderen altijd het hoogste comfort. Meer informatie vindt u op onze website: www.bulex.be.

 

Contacteer ons