Bulex onthult nieuwe vivAIR-reeks airconditioning

Bulex breidt haar assortiment uit met de vivAIR airconditioningsystemen, modern design en makkelijk in gebruik.

Bulex, het toonaangevende Belgische merk voor verwarming, warm water en ventilatie stelt een nieuw gamma airconditioning met de naam - vivAIR – voor. De reeks vivAIR bestaat uit monosplit toestellen van 2,5 kW tot 5 kW en 2x1, 3x1 en 4x1 multisplit toestellen met een vermogen van 2,2 tot 11 kW. Ze kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden in privéwoningen, kleine bedrijven en kantoren. Met dit nieuw gamma, breidt Bulex haar, reeds zeer uitgebreid aanbod van toestellen voor verwarming, warmwaterproductie en koeling verder uit.

vivAIR airconditioningunits bieden een hoge energie-efficiëntie, tot energieklasse A + + . Ze voldoen aan de eisen van de Europese richtlijn 2014 ecodesign ( ErP -richtlijn). Dankzij de nieuwste modulatietechnologie van de inverter kunnen gebruikers de gewenste temperatuur snel en energiezuinig bereiken en handhaven . De diepe modulatie voorkomt ook onnodige energieverspilling.

De vivAIR-toestellen worden aan de muur bevestigd en hebben een modern design met een groot display. Terwijl het toestel in werking is, geeft het LCD-display de gebruiker informatie over de werking ervan. Een ionisator en een filterset houden de binnenunit schoon en stofvrij en garanderen op deze manier een optimale kwaliteit van de binnenlucht. De eenvoudig te gebruiken afstandsbediening maakt het gebruik van een temperatuursensor mogelijk om op deze manier  onmiddellijk af te koelen of op te warmen en het  resterende vocht in huis te  verwijderen. Met de afstandsbediening kan de gebruiker het toestel ook op stand-by zetten of het meest recente programma herhalen.    

De buitenkant  van de standaard buitenunit van de vivAIR heeft een speciale coating voor een maximale bescherming tegen corrosie. De geluidsisolatie van de compressor en van de buitenunit garandeert een stille werking van de vivAIR, zelfs bij intensief gebruik.

“Dankzij de vivAIR zijn we nu in staat om onze deskundige partners een volledig gamma aan te bieden en kunnen we nog intensiever gaan samenwerken”, aldus Commercieel Directeur van Bulex, Bruno Vervinckt.

_________________________________________________________________________________

Over Bulex:

Al meer dan 80 jaar lang biedt Bulex een uitgebreid gamma verwarmings- en warmwatersystemen aan. In België is Bulex één van de belangrijkste merken op het gebied van technologie voor woningcomfort. Bulex blijft verder innoveren om milieuvriendelijke oplossingen te bieden met ketels, zonnepanelen, warmtepompen en ventilatie. De Bulex producten combineren betrouwbare technologieën en garanderen altijd het hoogste comfort. Meer informatie vindt u op onze website: www.bulex.be

Contacteer ons