Begin netjes geschoren aan de zomer

Begin netjes geschoren aan de zomer

Vrouwen zijn in eerste instantie op zoek naar eenvoudige en performante scheersystemen waarmee ze zich zorgeloos kunnen scheren. Bij voorkeur hebben diezelfde systemen een verzorgend en verkwikkend effect op de huid, zodat iedere scheerbeurt een deugd wordt in plaats van een noodzakelijk kwaad. De nieuwe Wilkinson-producten, spelen perfect in op de wensen van hedendaagse vrouwen. Scheren wordt makkelijk, aangenaam en relaxerend. Het resultaat is een zachte en verzorgde huid.

Quattro for Women en Quattro for Women Bikini met papaja en parelpoeder

Zowel de Quattro for Women als de Quatro for Women Bikini, handige en compacte toestellen die meteen toelaten om verschillende plekken op de juiste wijze bij te werken, krijgen speciaal voor de zomer een koraalrood jasje en twee nieuwe ingrediënten: papaja en parelpoeder.

De ene zijde van het unieke 2-in-1 Quatro for Women Bikini scheerapparaat is voorzien van 4 ultrafijne mesjes en twee conditioneringsstrips, verrijkt met papaja en parelpoeder. Papaja zit boordevol vitaminen en anti-oxidanten die ervoor zorgen dat wondjes snel genezen. De vrucht bevat een enzym dat dode huidcellen verwijdert. Parelpoeder wordt traditioneel gebruikt in de Chinese geneeskunde. Het is gemaakt van zoetwater parels, die worden vermalen tot poeder. Parelpoeder is in heel Azië bekend voor zijn huidverzachtende eigenschappen.
  

Aan de andere zijde bevindt zich een waterdichte trimmer, bedoeld voor de verzorging van de bikinilijn. De trimmer heeft een verstelbare trimkam die op vier verschillende lengtes kan worden ingesteld : 0,3 mm, 2 mm, 4 mm en 6 mm.

Bovendien heeft dit compact toestel een modern én ergonomisch design, waardoor het bijzonder makkelijk in de hand ligt. Dankzij Quattro for Women Bikini was scheren nog nooit zo eenvoudig en aangenaam.

Voor zij die liever geen trimmer gebruiken, biedt het basisscheerapparaat Quattro for Women hetzelfde comfort. De aanbevolen verkoopprijs voor het Quattro for Women scheerapparaat bedraagt 8,29 €.
De vervangmesjes zijn beschikbaar in verpakkingen van 3 stuks en kosten 8,29 €.

De aanbevolen verkoopprijs voor het Quattro for Women Bikini-scheerapparaat bedraagt 11,99 €.
De vervangmesjes zijn beschikbaar in verpakkingen van 3 stuks en kosten 8,29 €.

 

Intuition met ribbels

De Wilkinson Sword Intuition-scheermesjes zijn al langer gekend en geliefd door heel wat vrouwen. Het grote voordeel van dit alles-in-één toestel is dat je geen aparte bus scheerzeep of -gel nodig hebt. Rond de ultradunne mesjes bevindt zich namelijk een vaste scheercrème die, wanneer het in contact komt met water, omgezet wordt in smeuïg en rijk scheerschuim. Dankzij de pivoterende scheerkop volgen de scheermesjes mooi de vormen van je lichaam… en zo kan je je op een eenvoudige en aangename manier snel, maar toch ook nauwkeurig scheren.

De verzorgende ingrediënten van de scheerzeep zijn voortaan zichtbaar aan de hand van trendy gekleurde ribbels. De Intuition van Wilkinson bestaat in 2 varianten: de Naturals Sensitive Care met Aloë Vera en vitamine E voor de gevoelige huid en de Dry Skin verrijkt met kokosnootmelk en amandelolie om de droge huid extra te hydrateren.

De aanbevolen verkoopprijs voor de Wilkinson Sword Intuition Naturals bedraagt 10,39 €.

De navulverpakking bevat 3 mesjes en kost 11,99 €.

Contacteer ons