Batiste droogshampoo is hét geheim voor een perfect kapsel

Batiste droogshampoo is hét geheim voor een perfect kapsel

Droogshampoo is meer dan het noodmiddel op een hectische ochtend

Ken je het gevoel op je hakken door het huis te hollen, met een kop koffie in de hand terwijl je een laatste laagje nagellak aanbrengt? Of op het laatste moment je sleutels zoeken, terwijl je nog snel je outfit perfectioneert?

Ondanks alle voorzorgen blijft tijdsgebrek een constante in de ochtendroutine van elke vrouw. Wanneer je wederom geen tijd meer hebt om je haar te wassen-drogen-stijlen, komt Batiste droogshampoo erg goed van pas en meer dan de helft van de vrouwen heeft het effect van droogshampoo al ontdekt. Uit onderzoek blijkt dat 58,1% van de droogshampoogebruikers het product gebruikt bij gebrek aan tijd om het haar met water te wassen. 

In opdracht van Batiste voerde iVox een onderzoek naar het gebruik van droogshampoo bij Belgische vrouwen. Hieruit blijkt dat de voornaamste reden voor gebruik een gebrek aan tijd is. Droogshampoo wordt dan tussen twee wasbeurten gebruikt om het haar op te frissen. Maar dit is niet de enige reden om droogshampoo te gebruiken. Het geeft je kapsel namelijk ook een frisse look. Even spuiten, inmasseren, borstelen en je kan weer een dag verder. Daarnaast wordt door respondenten ook aangegeven dat droogshampoo gebruikt wordt om extra volume en een lekkere geur aan het haar te geven. Stylisten gebruiken al langer dan vandaag droogshampoo als extra touch voor een perfect kapsel. Zo kan je meer textuur en volume aan je haar geven, door vóór het brushen wat droogshampoo op de haarwortels te spuiten. Even stylen en je verkrijgt een volumineus kapsel.

Batiste maakt er al meer dan 40 jaar haar missie van om vrouwen ’s ochtends meer tijd te gunnen voor leukere dingen. Er bestaan 11 verschillende producten binnen het gamma droogshampoo van Batiste. Zo kan elke vrouw haar gading vinden in het aanbod. De Batiste-producten kenmerken zich door het typische retro-design en een waaier aan geurtjes. Batiste is in Frankrijk en in Groot-Brittannië reeds enige tijd dé nummer 1 droogshampoo.

Het Batiste-gamma bestaat uit grote (200 ml) en miniformaten (50ml). Deze laatsten zijn uitermate geschikt voor in de handtas of om mee te nemen tijdens een citytrip.
Binnen de grote formaten is er een assortiment ontwikkeld om te voldoen aan specifiekere behoeftes van elke haarkleur of haarstijl. Zo is er een droogshampoo voor blond haar, bruin haar en een variant om meer volume aan te brengen.

Batiste Blush, Batiste XXL Volume en Batiste Dark & Brunette zijn drie varianten binnen het uitgebreide assortiment.

Batiste Blush heeft een fleurig, zelfs ietwat flirterig geurtje. Batiste Blush laat je op en top vrouw voelen na een snelle spray. Je krijgt meteen een schoon en fris gevoel.
Batiste XXL Volume heeft als doel om dun of futloos haar wat extra volume en textuur te geven. Batiste XXL Volume combineert de voordelen van droogshampoo en volumepoeder.
Dark & Brunette is de nieuwste telg in de Batiste-familie. Deze droogshampoo is uniek, dankzij de intens bruine kleur in het product. Naast de voordelen van een gewone droogshampoo, kan deze de uitgroei en grijze haren verbergen. Deze droogshampoo voorkomt ook een witte waas in het haar. Batiste Dark & Brunette is ideaal voor bruin haar.

www.batistehair.be (coming soon)
In afwachting van de launch van de Belgische site, kan u onze producten alvast ontdekken op www.batiste.nl (Nederlandstalig) ofwww.batiste-shampooingsec.com (Franstalig)

Contacteer ons