Barilla laat de sterren koken in jouw keuken

Barilla laat de sterren koken in jouw keuken

Win een pasta etentje voor jou en je vrienden met Ann Van Elsen of Stan Van Samang

Maandag 17 november 2014 — We zijn met z’n allen verzot op pasta. Vlamingen eten per jaar maar liefst 9,4 kg pasta. De Spaghetti Bolognese is dé absolute favoriet: 50% van de Vlamingen vindt deze pasta het lekkerst.  Maar natuurlijk kan je met pasta ook heel wat andere lekkere gerechten op tafel toveren. Met Barilla - sowieso al een graag geziene gast aan menig keukentafel – maak je nu kans op “une cena con i fiocchi”, een etentje in die typisch Italiaanse stijl: eenvoudig, lekker en vooral gezellig. Je hoeft enkel je vrienden uit te nodigen en jouw favoriete “chef aan huis” te kiezen. En wie weet komt Ann Van Elsen of Stan Van Samang dan wel bij jouw thuis in de potten roeren!

Ann Van Elsen of Stan Van Samang brengen een snuifje Italia in jouw cucina
Hou je ook zo van die typische Italiaanse savoir-vivre en de lekkere eenvoud van de Italiaanse keuken? Dan heeft Barilla goed nieuws voor jou. We brengen nu meer dan ooit een snuifje Italië bij jou in de keuken!  Italiaanse mama’s zweren al langer bij de pasta van Barilla. Deze pasta is altijd “al dente” en gecombineerd met enkele eenvoudige, maar pure ingrediënten heb je in een handomdraai een authentiek en heerlijk pastagerecht op tafel. Barilla is niet voor niets het favoriete pastamerk van de Italianen.

Je hoeft dus zeker geen sterrenchef te zijn om een lekkere pasta te koken. Met kwaliteitsvolle basisingrediënten en wat creativiteit kom je al een heel eind. Ann Van Elsen en Stan Van Samang zijn geen klassieke chefs, maar ze zijn wel superfans van de lekkere eenvoud van de Italiaanse keuken en ze willen hun enthousiasme graag met jullie delen. Bovendien houden ze van gezellige etentjes in goed gezelschap. 
 

Tutti a tavola!
Komt het water je al in de mond?

Surf dan vanaf 14 november naar  http://www.sterrenkoken.be/ en neem via je webcam een originele video-uitnodiging op met je beste Italiaanse accent. Barilla zorgt zelf voor de tekst, maar we rekenen natuurlijk op jullie creatieve invulling. 

Deze video-uitnodiging richt je aan je chef naar keuze: Ann Van Elsen of Stan Van Samang.

Via facebook deel je vervolgens deze video, tag je je vrienden die je wil uitnodigen en vraag je hen ook om te stemmen.

De deelnemers met de meeste stemmen mogen alvast een grote pastakookpot klaarzetten voor Anna Van Elsen of Stan Di Samang.

Buona fortuna!

http://www.sterrenkoken.be
https://www.facebook.com/BarillaBelgium
_______________________________________________
Over Barilla

Barilla begon in 1877 als een brood- en pastawinkeltje in Parma. Sindsdien is de onderneming uitgegroeid tot een van de grootste Italiaanse voedingsgroepen en werpt ze zich op als ambassadeur van de Italiaanse keuken overal ter wereld. Barilla is wereldwijd marktleider voor pasta. De onderneming beschikt over 30 productievestigingen (14 in Italië en 16 in de rest van de wereld) en exporteert naar meer dan 100 landen. Barilla onderscheidt zich door zijn kwaliteitsbeleid en zijn streven om met zijn producten bij te dragen aan de bescherming en de bevordering van de gezondheid van de mens. Daarvan getuigt ook zijn motto ‘Good for you, good for the planet’.

Meer informatie vindt u op
www.barilla.com en op www.goodforyougoodfortheplanet.org/
___________________________________________________
Perscontact:
PeppeRmint: Mieke Demeulenaere – mdemeulenaere@peppermint.be - 02 210 02 51

Barilla presenteert: Sterren Koken

Mieke Demeulenaere PeppeRmint