Lier, Ternat en Munkzwalm maken nog kans op de “top of the bill” van de Jupiler Festival National affiche: DJ Fresh

Lier, Ternat en Munkzwalm maken nog kans op de “top of the bill” van de Jupiler Festival National affiche: DJ Fresh

Waar zal DJ Fresh vrijdag 22 mei halt houden?

Vanaf 8 mei kon je tijdens Jupiler Festival National elke vrijdag genieten van het grootste festival van het land. In maar liefst 2000 Belgische cafés kon je namelijk dan al de festivalsfeer proeven: vele fantastische live optredens georganiseerd door de cafés in samenwerking met Studio Brussel (De Nieuwe Lichting) en Pure FM, een toffe ambiance én – wat dacht je – lekker bier. Bovendien pakte Jupiler uit met een nooit geziene nationale tournée générale : elke vrijdagavond  2000 gratis vaten.

Maar het festivalfeest is nog niet gedaan: dé absolute topper wordt ongetwijfeld vrijdag 22 mei. Met Jupiler Festival National kon je immers zélf de festivalaffiche bepalen door de headliner van Festival National – niemand minder dan DJ Fresh - naar jouw favoriete Jupiler-café te stemmen. En dat hebt u massaal gedaan, maar liefst 5700 mensen brachten hun stem uit. Lier (Café Bananas), Ternat (Café Setup) en Munkzwalm (Café Ysebaert) zijn nog in de running. Waar zal DJ Fresh vrijdag 22 mei neerstrijken? Stay tuned!

Jupiler Festival National: 2000 cafés, 2000 gratis vaten en live muziek Steengoede live optredens, lekker bier, petjes, coole festivalpolsbandjes…: Jupiler brengt de festivalsfeer op vrijdag 22 mei voor een laatste keer naar 2000 Belgische cafés en kan hiervoor rekenen op de steun van Studio Brussel en Pure FM. Vanaf 20.00 u draaien zij opnieuw jouw favoriete festivalmuziek en zenden ze live uit vanuit Lier, Ternat en Munkzwalm.

DJ Fresh in Lier, Ternat of Munkzwalm?
Met Jupiler Festival National kon je zélf de festivalaffiche bepalen door de headliner van Festival National – niemand minder dan DJ Fresh – via www.jupiler.be naar jouw favoriete Jupiler-café te stemmen. DJ Fresh veroverde België jaren geleden al met “Hot Right Now”. In februari kwam DJ Fresh knallend terug met de hit “Gravity”, in samenwerking met Ella Eyre. DJ Fresh is hot, want maar liefst 5700 mensen brachten hun stem uit. Lier (Café Bananas), Ternat (Café Setup) en Munkzwalm (Café Ysebaert) zijn nog in de running. Waar zal DJ Fresh vrijdag 22 mei neerstrijken? Stay tuned!

Polsbandjes, T-shirts en blikken
Zoals een elk festival kan het Jupiler Festival National niet zonder een festivalbandje. Het is een echt collectors item van de zomer. Deze bandjes worden ook gebruikt om verantwoorde consumptie aan te moedigen. De echte Jupiler-fan weet namelijk als geen ander dat verantwoord genieten zo veel beter smaakt. Echte mannen dragen pas polsbandjes vanaf 16 jaar.

Kijk ook uit naar de Jupiler Festival-T-shirts (vanaf 15 juni in de winkel) en de Jupiler Festival-blikken met verschillende designs.  Zo ben je helemaal klaar voor de festivalzomer!

_____________________________

Over Jupiler
Jupiler zag het levenslicht in 1966 en is ondertussen uitgegroeid tot het favoriete biermerk van de Belgen: maar liefst 1 op 3 verkiest Jupiler, geen enkel ander merk doet beter. Ook online is Jupiler het favoriete biermerk van de Belgen: met meer dan 330 000 fans heeft het merk de allergrootste Facebook fansite onder de Belgische bieren. Naast de bekende rode Jupiler (5,2%), omvat het Jupiler-gamma nog andere Jupiler-producten: Jupiler NA (0,5%) en Jupiler Blue (3,3%). Het merk Jupiler, met de alombekende slogan "Mannen weten waarom", staat synoniem voor mannelijkheid en plezier. Waarden die ook terug te vinden zijn in de belangrijkste communicatieplatforms van het merk: voetbal en muziek. Zo is Jupiler al meer dan 20 jaar lang partner van het Belgische voetbal, onder meer als sponsor van de Rode Duivels en de Jupiler Pro League. Daarnaast is Jupiler ook prominent aanwezig op de Belgische muziekscène, onder andere via de muziekfestivals.
www.jupiler.be

Perscontact InBev Belgium:
Media.relations@ab-inbev.com of 0479 92 46 43

Contacteer ons
Media relations AB InBev AB InBev